• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    HEK_ATE
    HEK_ATE --- ---
    ERIKK: takze myslis ze i treba s detma se snese lip od narozeni nez kdyz by prisel do domacnosti kde uz deti jsou?
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    HEK_ATE: myslim ze bez problemu. Poridte si kote, to bude jistejsi. Muj bulik neni zorvna kamos s jinema zviratama, s psama se nensese skoro s zadnym, ale na mladata neutoci a necha si cokoliv libit a kdyz to zvire zna od mladete tak se s nim ted kamosi i s dospelym. Konkretne ma takhle 2 psy se kterejma se bavi.
    HEK_ATE
    HEK_ATE --- ---
    Ahoj, chtela jsem si poridit mini bullteriera do nasi domactnosti kde uz byl pejskek a kocka. Bohuzel minuly rok pejsek umrel a tento rok i kocka. Kocku zatim nechci ale na bulika jsme uz pripraveni a tesime se. Bojim se ale jak to do budoucna zaridit aby se s kockou snesl, kdyz by prisla az po nem. Je mozne ho naucit kocku nejen nesnist ale i byt kamarad?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BODYPARTS: To znam :)

BODYPARTS
    BODYPARTS --- ---
    klid po bouri

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    MURAMIXA: děkuji já mám cca 2 týdny do porodu už se spíše kutalim než jdu :) včera jsem ji vzala na procházku avšak táhla mě domů, snažila jsem se jí zaměstnat v rámci svých možností, ale knucela a šla směr domov :(
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    GWENDY: Ahoj, dají se použít na zmírnění a uklidnění Bachovy esence,přírodní alternativa a občas mají i veterináři. Chce to teď velmi, ale velmi pohybu (aportování, přetahování -ve vašem stavu opatrně, atd.) zaměstnat jí tělo i hlavu. A možná do budoucna pokud není šampionka, uvažovat o kastraci (předejití nádoru mléčných žláz, dělohy, atd.). Ono přeci jen Bulíci jsou velmi kontaktní , a když máte blížící se termín začínáte ho i nevědomky odsouvat na druhé místo. Chce to zaměstnat tu jejich paličatou hlavu.
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    Ahoj měla bych dotaz ohledně naší buliny. Jsem těhotná a už se mi to velmi rychle krátí avšak problém nastal s naší cubou začala mít jako falešnou březost tak nevím zda to řešit s veterinarem nebo je to přirozené a po porodu to přejde. Hračky a vše co by mohla nosit jsme uklidili avšak stále knika chce nás s přítelem olizovat když ji okriknu tak má ocas mezi nohama a začne se klepat, někdy i vyjede když ji řekneme místo a potlacime ji zadek ať se hne, jelikož se vždy zarazí. Stále mě hlídá, venku vyjela po psovi co jí pricichl k pipine to nikdy před tím neudělala tak nevím poradi mi někdo děkuji
    LUCIJENOCIUPIJE
    LUCIJENOCIUPIJE --- ---
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    a další navrch ale z minulého roku s Baltazarem na výletě

SWEETSOUL
    SWEETSOUL --- ---
    naše modelka na chalupě :)

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Je to tu strasne chciply, tak aspon sem hodim nasi dvou mesicni bulinu... :)

EZEE
    EZEE --- ---
    Talking Bullterrier Micky - Part 7
    https://www.youtube.com/watch?v=ofumulqrWSA
    EZEE
    EZEE --- ---
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---