• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CARMELKAXDobrman-plnokrevník mezi psy
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: tak to jste dopadli jeste dobre :)
    to ten muj ani na hracky moc neni :/
    WEBMESSER
    WEBMESSER --- ---
    ‪Dobrman Sid‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=N7FmdA1wk1U
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ale ono je to mozna tim, ze je krizena s labradorem a oni koupani ve vode milujou...ja nevim jak to maj cisti dobrousci...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    kdyz sme si ji privezli, tak jako stene se rada ve vsem vyvalela, taxme zkouseli sprchu, vanu - jemne, ale nezvladala to vubec a pak sme zacali chodit na nabrezi k vltave a ja ji hazela klacky, presne jak pise Kacju - bliz a bliz k vode.pomalinku ale jiste a za par tydnu se uz v pohode koupala ve vode - ale tu sprchu vubec...ja se jdu sprchovat a ona jde se mnou a kdyz vidi, ze jdu do sprchy, tak pelasi na mistecko a balkonu se boji hrozne...to taky hnedka utika, kdyz tam jdeme...
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: Killer se bal vody i napit. To chce trpelivost a ukazat mu ze je to sranda. Hazet hracku nejdriv ke brehu kdyz si ji vezme tak o kousicek dal a pak dal a dal ...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA:
    někteří lidi josu holt lehce dementní...
    a zkoušeli ste to zezačátku nějak odbourat?nebo vůbec nic nefungovalo?ten můj do vody,třeba do řeky nebo do rybníka nevleze ani náhodou a to může bejt venku klidně 30 stupňů a stejně nic..
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    tyve poridit si psa /dobrmana, pitbula atd/ abych byla husta...no hukot teda - to byl dobrej debil!!!
    hele ale jako s tou sprchou, vanou atak - to moje fenka total nesnasi, uz to ani nezkousim. ale jako stene s tim byly hrozny problemy...nedostala jsem ji tam ani nahodou...tak trebas to tak maj. jinak vodu miluje...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA:
    právěže moc nevím,rozhodně jsme zpozorovala,že nebyl absolutně socializovanej na nic,byl venku a naprosto ze všeho vyjukanej...bojí se hrozně vody..i pitomý sprchy,kolikrát to bylo tak hrozný,že když jsem ho potřebovala fakt nutně hodit do vany,strachy se počůral.:(
    taky se bojí košťat,hlasitýho křiku a celkově všech holí atd...je na něm vidět,že byl kdysi mlácenej...bohužel víc nevim..snad jen to,že ex majitel si ho pořídil,aby byl hustej,že má dobrmana a pak se na něho vykašlal...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no to si ho pekne vypiplala teda!!!! parada!!!
    a vis neco o jeho minulosti?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: měl tehdy sotva 15 kg,teď je už na 38kg
    jinak hyperaktiv až moc,za celej rok,co ho mám,se utahal opravdu jen jednou a to když si udělal vycházku s koňma a dalším psem,ale Sid je fakt extrém,může tahat pneumatiku,do toho u toho běhat jak splašenej a doma ještě pobíhat a skákat na zahradě a lovit slepice a neunaví se ani za nic :)
    Mám dojem,že oproti němu je bordera nic :D
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    jeziz ten byl hubenouckej - a ted je fakt peknej zdravej!!! moc hezkej!!!

taky to je hyperaktiv dog? ta nase se nezastavi...ale jaxem psala je krizena s labradorem, tak nevim jaky jsou cisti dobrousci...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    mám pejska,ale přesnej věk nevim,je z útulku,ale odhadujeme tak nějak 20 měsíců
    takhle vypadal ten první den,co byl u mě a pak ta fotka je po měsíci,co byl u mě :)

KAMPA
    KAMPA --- ---
    carmelkax: a mas fenku nebo psa? a jak je starej?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: tak to ten náš na začátku auta i mhd taky nesnesl,ale pořádnou socializací se zklidnil :)
    no,my s agresí to máme tak,že je spíš po psech jak divej-vidí psa a hrál a hrál by si...
    je fakt,že před dvouma měsícema jsme měli problém,že se ,,kamarádil,, na cvičáku se psy a z ničeho nic po nich agresivně vyjel...musela jsem to dost korigovat a teď s agresí nemáme sebemenší problém :)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    hele tak moje kampa teda nerada jezdi v aute - od baraku az na chatu v aute bulí...fakt desny...
    a taky se cpe na klin hrozne...vodu miluje, ale je taky krizena s labradorem...

jak to mate s agresi? ta moje byla v pohode se psy, ale ted ji budou 4 roky a o psy nema zajem, bud je ignoruje, vysteka nebo v horsim pripade napadne :(
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: achjo,krasna cubina...nezodpovednym lidem nepatri do ruky zadne zvire:/
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: Ja bych hrozne chtela dalsiho ale uz mam bohuzel dva spi a dobrman potrebuje veskerou pozornost.
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: taky z Troje
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: z jakeho utulku ste ho meli? Ja mam pravze Sida z Troji a vazi taky sotva 15 kg..a vody se ten muj taky boji a ne a ne se to odnaucit,ze voda mu neublizi :/taky nebyl vubec socializovanej,ale mam ho zatim rok a uz se o dost zlepsil :)
    mam za to,ze dobrmani si vubec neuvedomuji svoji velikost,ten muj se taky cpe kam muze :D
    KACJU
    KACJU --- ---
    jeste nahodim Endzí (ja jirikala Adélka protoze strasne rada papala)

tuhle krasavici sem vencila jedny slecne co uz ji nechtela a nestarala se o ni. Po tom co mi umrel Killer byla to moje spasa. Ale nez sem si Endzi stacila nechat tak slecna mi ji prodala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam