• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CARMELKAXDobrman-plnokrevník mezi psy
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no ten je!!!! :)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    fotka z dnešního venčení Sidiuse na Džbáně

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    tak máme na útulku dva nové přírustky, dvě psí slečny, NO x Dobrman...
    k adopci budou od srpna.

KAMPA
    KAMPA --- ---
    no ta moje je magor v kazdym pocasi - takze se snazime co nejvic vodu a litani po lese...kdyz je tak pekne...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    já se mrknu na oba obojky :o)
    dobře,zelené obojky nebrat :D
    věnujete se teď v létě nějakým sportům se svými hafany,nebo je necháváte odpočívat?
    ten můj je ve vedru uplně tuhej,tkže dycky jen něco z poslušnosti a stop a tím končíme :)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    tyjo ja pouzivam nejakej cernej - mam ho poprve - nazev si bohuzel nepamatuji. ale je ucinnej - ale bacha na ty zeleny bio obojky /je to napusteny ruznejma bylinama a titree oilem a vubec to nefunguje...
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: Hele ono to ve finale je skoro stejny Scalibor i Kiltex. Me Kiltex smrdi Scalibor ne ale zase mi prijde zapinani u Kiltexu lepsi a i ten obojek je takovej bytelnejsi. Fakt nevim ktary z tehlech dvou je lepsi prijde mi to na stejno kazdej ma pro a proti. Jinak fungujou bezvadne oba.
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KACJU: jako antiblesak?ja prave slysela vyborny ohlasy na kiltix,tak nevim...
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: scalibor je nejlepsi
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    jak to máte teď se psy a s klíšťaty,my jich máme fakt hafec,asi musíme koupit ten protiblešák,co používáte vy?
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: to muze byt tim :) labradori miluji vodu,tkze je dost mozne,ze se vode tak nebranila,jako ten muj :)
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA: tak to jste dopadli jeste dobre :)
    to ten muj ani na hracky moc neni :/
    WEBMESSER
    WEBMESSER --- ---
    ‪Dobrman Sid‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=N7FmdA1wk1U
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ale ono je to mozna tim, ze je krizena s labradorem a oni koupani ve vode milujou...ja nevim jak to maj cisti dobrousci...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    kdyz sme si ji privezli, tak jako stene se rada ve vsem vyvalela, taxme zkouseli sprchu, vanu - jemne, ale nezvladala to vubec a pak sme zacali chodit na nabrezi k vltave a ja ji hazela klacky, presne jak pise Kacju - bliz a bliz k vode.pomalinku ale jiste a za par tydnu se uz v pohode koupala ve vode - ale tu sprchu vubec...ja se jdu sprchovat a ona jde se mnou a kdyz vidi, ze jdu do sprchy, tak pelasi na mistecko a balkonu se boji hrozne...to taky hnedka utika, kdyz tam jdeme...
    KACJU
    KACJU --- ---
    CARMELKAX: Killer se bal vody i napit. To chce trpelivost a ukazat mu ze je to sranda. Hazet hracku nejdriv ke brehu kdyz si ji vezme tak o kousicek dal a pak dal a dal ...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA:
    někteří lidi josu holt lehce dementní...
    a zkoušeli ste to zezačátku nějak odbourat?nebo vůbec nic nefungovalo?ten můj do vody,třeba do řeky nebo do rybníka nevleze ani náhodou a to může bejt venku klidně 30 stupňů a stejně nic..
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    tyve poridit si psa /dobrmana, pitbula atd/ abych byla husta...no hukot teda - to byl dobrej debil!!!
    hele ale jako s tou sprchou, vanou atak - to moje fenka total nesnasi, uz to ani nezkousim. ale jako stene s tim byly hrozny problemy...nedostala jsem ji tam ani nahodou...tak trebas to tak maj. jinak vodu miluje...
    CARMELKAX
    CARMELKAX --- ---
    KAMPA:
    právěže moc nevím,rozhodně jsme zpozorovala,že nebyl absolutně socializovanej na nic,byl venku a naprosto ze všeho vyjukanej...bojí se hrozně vody..i pitomý sprchy,kolikrát to bylo tak hrozný,že když jsem ho potřebovala fakt nutně hodit do vany,strachy se počůral.:(
    taky se bojí košťat,hlasitýho křiku a celkově všech holí atd...je na něm vidět,že byl kdysi mlácenej...bohužel víc nevim..snad jen to,že ex majitel si ho pořídil,aby byl hustej,že má dobrmana a pak se na něho vykašlal...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no to si ho pekne vypiplala teda!!!! parada!!!
    a vis neco o jeho minulosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam