• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    REONA
    REONA --- ---
    ...sraz? :o)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    Louny.... louny... :-)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danny> to kazdopadne :) ...

mimochodem doporucuju cernou kroniku na idnes, vcetne diskuze ... jsem se po dlouhe dobe valel smichy pod stolem :))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: neni predmetem vyzkumu, dulezite jsou vysledky :)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danny> ... co berou ? :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    btw... trosku technoidni :) http://nix.cz/pf2006.jpg
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    lidi kolem jsou stastny, spokojeny a vesely... v cem je problem? :-)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    WHITESCORPIO:
    MADDOG:

vam zavidim :-)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    maddog> to zni dobre ... :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ....neco mi rika tento rok par lidi zklamu a rozesmutnim a oni mi to vrati uplne stejne a vsichni dohromady si dame tu pohodicku u caje a dobre hudby bez vanocnich stresu v ulicich;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Vanoce, nejak jdou mimo mne ... teda jako docela se tesim na vanocni veceri a segru u stromecku, ale jinak frci kolem mne... :)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    quanti> ... popichle emoce se musi eskalovat :)) ... tedy myslim ze lide co znam budou stejne zklamani a smutni i bez meho nebo s mym pricinenim, ale v tomhle si kazdy naklada dle chuti :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ale jasne, nejlepsi je se na vanoce vykaslat a nechat vsechny lidi kolem sebe zklamany a smutny, to je ten vubec nejelegantnejsi zpusob... :)

white: zas mi nemusite poradat ovace ;) rado se stalo, zrovna vcera jsem pro zmenu neco neuorganizovala a ten silvestr se mi taky asi nezadari... :) asi jsem byla zbytecne hnusna, ale nejak me to popichlo :)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    PJGEPR: :-) ;-) :-)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    kliiid kdyz se clovek zadiva kde vsude jsou smajliky tak je najde i u Libu :)))

Quanti :) obcas si te prectu :o) ...

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    lidi toho s tema vanocema nadelaj :-) a s centralizaci rizeni taky... ;)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    tak to bylo vcelku zbytecne zostra ... nyx sraz snad neni povinny ... majitelce dekujeme za anketu :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    :(
    jinak jisteze tam jezdi hodne busu, ale jet se jen tak mirnix tyrnyx ozrat do Loun... hodinu cesty... a jeste pred vanocema... meli jste prijit, kdyz jsem tam byla, 28.10... prijedu nekdy v lete zas mozna...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    prosimte precti si co pisu... to byl ten nejmensi problem... chtela jsem vam akorat pomoct, tady nez by se nekdo rozhoupal, tak by byl prosinec 2006, a krom toho jsem majitelka, tak jsem citila zodpovednost vam pomoct aspon vytvorenim ankety...
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    tak to je hustyyyy, planovat sraz a neplanovat tam ani jet a jeste rikat, ze neni jak se tam dostat :-) ... do Loun jezdi hodne busu :-) ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam