• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: když to řeknu a začne jim tam šťourat najednou komise, tak asi zjistěj, že sem to prásk já :D a když řeknu, kde pracuju, tak to je jak kdybych ti dal do ruky rozložený puzzle.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: mlcenlivost obvykle podepisujes ve vztahu k informacim, ke kterym prijdes a ktere bys nemel sirit... ne vudci faktu, kde pracujes...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    když podepíšeš mlčenlivost, tak asi nebudeš o tom hlásit tady. To asi je trochu kravina. Jdu na to přes fízle.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: pokud pracujes ve verejnem sektoru, tak co probuh tajis?!? Mas strach? ;)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: sou věci, který se na veřejný forum nedaj dávat, to asi chápeš.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: no, to jses teda ale srab... silacke reci, a kdyz dojde na lamani chleba, schovas se za nejakou sukni ci co :D
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: eee detaily néééé :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK: simte je to maslo,kdyz jsem ho premlouval at taky kandiduje v Dobromericich, vymlouval se, ze mizi na pul roku do Finska ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: a v kterem ze zastupitelstvu jses? :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: tak v tomhle mam zatim naprosto čistý svědomí a právě podnikam kroky, který naprosto popíraj to, co mi tu teď řikáš :)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> mam doinstalovany nejaky plugin ktery to resi, ale dobre vedet, diky za info ;)

trochu se obavam ze neni z ceho brat, tedy bohuzel ...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: tak tak, jakmile se clovek dostane "nahoru" a zjisti, ze muze ziskat pulmilion pro sebe jen diky tomu, ze podepise "to a to", co se lidem asi moc libit nebude, ale jeho to nezatizi, to jdou moralni hodnoty rychle stranou :-/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: dosavadni praxe rika, ze na tohle nadavaji vsichni a silacky rikaji, jak oni by byli jini... ale jen do chvile, kdy sami dostanou moznost participovat... normalni to sice neni, ale proste to tak je... tak ti nevim ;) Takze hadam, ze kdybys ty mel taky moznost, tak bys driv ci pozdeji tomu pokuseni take neodolal... :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: neznamená, že když sou tajty kliky všude, že je to normální.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: nebo kradou vsichni kolektivne... ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    NECROMAN: Město Přebuz .. .tam jich je tak málo, že musí být všichni poctiví ;)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: vhzledem k tomu, ze v soucasnosti travim 80% casu v Praze a o deni v Lounech vim minimum, tak je dost mozne, ze mi toto unika. Na druhou stranu, ukazte mi mesto, kde maji v dnesni dobe naprosto poctive vedeni...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: ono je uplne fuk, jakou barvu kosile kdo ma... fungovat to bude vzdycky "stejne".

Osobne bych to nevidel tak cerne, co jezdim ted uz jen obcas, tak mam moznost videt postupne pokroky a zlepseni na rade mist a vnimat ty zmeny v case.

Kvalitu prace ovlivnuji take lide, ti co ji vykonavaji... a uprimne, ukrajincovi, kterej to realizuje je obvykle naprosto fuk, ze jeho dilo se za par let rozpadne - to uz bude nejspis zas doma a spokojenej, ze vydelal. Na sikovne a k tomu jeste ceske rucicky ve stavebnictvi (v delnickych radach) prilis nenarazis, protoze rucicky ponekud zlenively...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: jo, ten plugin jsem i jednou nekde nainstaloval, otevrel v nem nejake pptx... a v 2003 ta prezentace vypadala ponekud jinak nez v 2007 (neprezentovatelne)... no, soudruzi asi nekde udelali chybu :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WHITESCORPIO: coz o to, uz 2.4 ho v nejake forme ma... a snad i funguje.

musim konstatovat, ze 10.LOM mel velmi komorni ucast... chtelo by to neco udelat s PR :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam