• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    DANYSEK: ...omlouvam se,dostala me prace ... ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MADDOG: ...no vida ho... kde ses flakal? :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ...hosi,hosi,hosi ;))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: cituji tvuj vyrok "když to řeknu a začne jim tam šťourat najednou komise"... nechapu co tajis a ceho se bojis. Pokud jsi podal podani na Policii, tak se beztak "oni" dozvi, zes to byl ty (a beztak "tam" nekdo stourat bude) - ucastnik rizeni ma pravo nahlizet do sveho spisu, a z nej taky zjisti, kdo to podani podal... Bordel se nema tutlat, ale naopak nalezite publikovat a sirit na vsechny strany, je pak sance ze se i pripadne nekdo prida s pomocnou rukou. V opacnem pripade hrozi spis tiche zameteni pod koberec (vysetrovani policajtu, ktera jdou do stracena je vsude kolem hromada).
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: Jaká komise zase?! Neodsuzuj něco, o čem nic nevíš. To že mě taj urážíš, to mi přijde fakt trapný. Můžeš mi říct, co mam dělat víc, než že sem předložil důkazy na fízlárnu a popsal činnost, tkerá se mi zdá podezřelá? Ty mi taj na základě toho, že nechci říct, o co jde, začneš tvrdit, že sem nějakej kašpárek vod šmidry nebo co.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: takze se bojis a potrebujes neco (nekoho) kryt... ;) Kdybys mel ciste svedomi, tak nejses tajemnej jak hrad v Karpatech.
    Konstrukce o tom, ze nejaka komise zacne stourat jen proto, ze priznas sveho chlebodarce implikuje nejaky tvuj bonz... je smesna :) A kdyby ti tak v zaludku to, co se kolem tebe deje, tak s tim neco delas sam... no nejspis to take nebude s tim silackym nadavanim na vsecko kolem tak horky :D
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: když to řeknu a začne jim tam šťourat najednou komise, tak asi zjistěj, že sem to prásk já :D a když řeknu, kde pracuju, tak to je jak kdybych ti dal do ruky rozložený puzzle.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: mlcenlivost obvykle podepisujes ve vztahu k informacim, ke kterym prijdes a ktere bys nemel sirit... ne vudci faktu, kde pracujes...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    když podepíšeš mlčenlivost, tak asi nebudeš o tom hlásit tady. To asi je trochu kravina. Jdu na to přes fízle.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: pokud pracujes ve verejnem sektoru, tak co probuh tajis?!? Mas strach? ;)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: sou věci, který se na veřejný forum nedaj dávat, to asi chápeš.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: no, to jses teda ale srab... silacke reci, a kdyz dojde na lamani chleba, schovas se za nejakou sukni ci co :D
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: eee detaily néééé :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK: simte je to maslo,kdyz jsem ho premlouval at taky kandiduje v Dobromericich, vymlouval se, ze mizi na pul roku do Finska ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: a v kterem ze zastupitelstvu jses? :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: tak v tomhle mam zatim naprosto čistý svědomí a právě podnikam kroky, který naprosto popíraj to, co mi tu teď řikáš :)
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    danysek> mam doinstalovany nejaky plugin ktery to resi, ale dobre vedet, diky za info ;)

trochu se obavam ze neni z ceho brat, tedy bohuzel ...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: tak tak, jakmile se clovek dostane "nahoru" a zjisti, ze muze ziskat pulmilion pro sebe jen diky tomu, ze podepise "to a to", co se lidem asi moc libit nebude, ale jeho to nezatizi, to jdou moralni hodnoty rychle stranou :-/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: dosavadni praxe rika, ze na tohle nadavaji vsichni a silacky rikaji, jak oni by byli jini... ale jen do chvile, kdy sami dostanou moznost participovat... normalni to sice neni, ale proste to tak je... tak ti nevim ;) Takze hadam, ze kdybys ty mel taky moznost, tak bys driv ci pozdeji tomu pokuseni take neodolal... :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: neznamená, že když sou tajty kliky všude, že je to normální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam