• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MADDOG: 30 kilo dolu? ja chci taky ... :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    DANYSEK: .... :) ...jasna vec, temhle vecem se venuji i uz nejaky cas ... cehoz je mimo jine prinosem zamerny ubytek 30 kilo vahy v poslednim roce a pul : ) ..ale vis co...;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MADDOG: v case cteni teto komicke debaty me pobavil tvuj status line... MADDOG --- --- 13:35:48 30.6.2010 --- 02:16 :: board :: Zdravá výživa, speciální výživa ... Zdra :D
    A rekl bych, ze NYX zije v jinem casovem pasmu :)

PS: v sobotu a asi i v nedeli se jedu podivat s padackem prozmenu do Mostu, kdo se chce pobavit nad nasimi vykony... muze dorazit :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ....v poradku, beru zpet :) ..jako bych nic nerekl :))
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MADDOG: v moji svickovy nic namletyho nebylo, to byal poradna flakota :)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    Nekonfliktni tema, to zni dobre .... jen si nejsem jista, jestli neco takoveho existuje :-) .... existuje???
    a v tech dobrutkach nebylo zase tolik namleteho :-) ..... predstavuj si treba grilovane kuratko, kachnicku nebo steak... to se nemele... nebude ti tezko ;)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ....hmm,hmm ... zbytecne provokativni debata .... mozna by stalo za to zmenit tema uplne,ze? ...na nejake nekonfliktni? ....ac sam nejsem vegetarian,ze vsech tech vypsanych "dobrot" se mi pri predstave co vsechno je v tom namlete udelalo tezko :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    LIBUSKA: přesně! To je prostě úplně mimo
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    ADAMFC: Jeste se tam myslim davaj vajicka :-DDD
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    mě by zajímalo, co by na buchtičky s krémem řek takovej vegan. Že je krém vyrvanej násilím z kravýho vemene. A nedej bože aby byly udělaný v pekáči, kterej je vymazanej sádlem!
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    PJGEPR: ty jo, to se nekdo ma..... ja mela jen buchticky s kremem, to jsem se moc nenajedla :-( .... ale jedu na zahradu a mamka donese klobasky a burtiky.... tak si to vynahradim :-D .... no, na svickovou to sice nema..... ale taky dobry ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    LIBUSKA: obedval jsem svickovou ... moc jsem si pochutnal :)
    LIBUSKA
    LIBUSKA --- ---
    ... Kdo se může dobrovolně vzdát třeba vynikající šunčičky, grilovaného masíčka, klobásky.... mmmm.... taková jitrnička s chlebíkem je lahůdka, ovárek.... pečená kachnička, kuřátko, slaninka na grilu, správně udělaný steak, masíčko v omáčkách, tataráček, špízek s cibulkou a klobáskou, takové škvarečky, a rybí masíčko, to je labůžo přímo.... mnam..... mmmm... mmmm..... mě přijde, že se ti lidé okrádají o to nejlepší :-) ..... a pokud to není ze zdravotních důvodů, tak to nechápu :-) a jdu se najist, udělala jsem si hladík :-D
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    AYOS: tak ty si jasnej.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    AYOS: k rysujicimu se konceptu odlozeneho skolneho bude material stejnej ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ...bozicku na nebicku, ono je to porad bavi... :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Já ty vědce zbožňuju! Vždycky mě takováhle debata ujistí v tom, jak sou školy naplněný tim správnym materiálem.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MADDOG: tam je to moc buržoazní! Navíc tam šéfuje majitel hudebního lejblu - vykořisťovatel.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IWF: tohle je nádhernej blábol - na základě pár vyměněnejch vět na nyxu o tom, jestli je sklípek fancy centrum lounský subkultury (což rozhodně neni), říct "..v normálnim životě co říct.." - ty dnešní děti!
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    IWF: ...fajn, to je jen dobre ;) ..uz jsem se bal ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam