• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKATCHOUPraguewatch - mapa pražských kauz
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: Zas když se jim to vyplatí stavět a jinejm firmám se vyplatí si to pronajímat, tak to asi nějakej vliv mít musí. Přesto nechápu, že to někdo povolí... Viděli ste někdy něco takovýho v jinejch zemích (nemyslím u dálnice, ale ve městě)? MIKATCHOU, jak sou na tom s billboardama amíci?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: Já nemyslím, že by tu pro někoho byly zajímavé sáhodlouhé teorie urbanismu a stavebně-technické inovace proměňující města v průběhu dějin včetně studií funkčích změn, to fakt není něco, co by se dalo nastudovat za odpoledne u nyxu (leda vytrhnout pár citátů, který ale vytržením z kontextu ztrácí smysl). Pokud máš zájem, tak se ptej na všechno, co tě zajímá, rád odpovím, ale přes poštu.

Radši bych se tu s tvým svolením věnoval k pražským kauzám.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    HAMSTER: klidně to zkus, rádi se přiučíme .)

HAMSTER: to mě taky, některý firmy asi pořád věří, že na to někdo kouká...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: nééé! Copak někdo na ty billboardy fakt kouká? Mě to připadá jako megazbytečná stavba. Hnusná...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: Sexistický poznámky ste měli oba, to za prvý. Za druhý nevím, jak nebo čím sem tě urazil já, zato tys mě urážela prakticky v každý odpovědi včetně té poslední, takže se nad tím taky zkus zamyslet. Já bych tě tady taky mohl vykoupat v urbanistické terminologii a ubít tě citátama z odborné literatury, protože ty řešíš jen svůj úzký zájem sociologie, zatímco ostatní aspekty města (funkční, technické, návaznostní) přehlížíš (viz. přestavba Paříže) - leč nedělám to, protože mi to nepřijde ani fér, ani slušné a už vůbec ne kultivované.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Trať Prašný most - Vítězné náměstí původní podoba
    http://www.prazsketramvaje.cz/view.php?cisloclanku=2011103003
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Nebudu už radši odpovídat na ty vaše pindy, protože je to ztráta času, je to jako chtít po náckovi aby se dohodnul s vietnamcem, takže odteď se budem bavit o městě. Za sexistické poznámky se ale bany rozdávat budou, pardon.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: Jak píše SMALLRICCIO, nejsi svázána ideologií, ale kdo nemá do mrtě našprtanýho Marxe, je nevzdělanej debil. Asi bys si v tom měla udělat trochu pořádek. Přitom já si fakt nemyslím, že by nějaký detailnější studium Marxe mělo patřit do základního vzdělání, nevidím k tomu důvod.
    P.S. Využita pro ideologické účely? Jakoby Marx o revoluci nikdy nemluvil....
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    ATOM_ROCK: ???

HAMSTER: Marxismus-leninismus je jen jedna z mnoha interpretací marxismu, opět si se ztrapnil kámo, protože si právě dal najevo, že znáš jen tuto jedinou interpretaci .), tedy přesně tu, která byla využita pro ideologické účely

SMALLRICCIO: můžeš uvést příklad sexistické poznámky, kterou bys mohl potenciálně nějakého muže urazit? jestli si myslíš, že já reaguju tak jak reaguju v důsledku PMS, pak tvé reakce jsou pravděpodobně způsobeny nedostatkem základního vzdělání, inteligence a v neposlední řadě respektu k osobám opačného pohlaví...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: marxismus-leninismus už se naštěstí nějakou dobu nezkouší.... :-)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    SMALLRICCIO: útočit na vrozené gendrové charakteristiky jako je PMS je už opravdu ubohost nejvyššího kalibru a nedostatek svých znalostí tím rozhodně nelegitimizuješ, spíše právě a zcela naopak! Tohle už zavání sexismem a jestli tu hodláš jakoukoliv sexistickou poznámku na jakoukoliv osobu ženského pohlaví ještě někdy aplikovat, tak se těš, že potřetí ti to už rozhodně neprojde!!!
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Podpořte námitku proti navrhované změně územního plánu na Nákladovém nádraží Žižkov
    http://tadynenideveloperovo.cz/component/k2/item/147-podporte-namitku-proti-zmene-uzemniho-planu-na-nakladovem-nadrazi-zizkov
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    Ústavní soud se zastal Prahy. Rušnou magistrálu zatím odhlučnit nemusí | zpravy.ihned.cz - Česko
    http://zpravy.ihned.cz/c1-54396510
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    HAMSTER: to vidím, že s nima máš problém, kdyby tě z nich někdo zkoušel v rámci školní výuky, asi bys dostal pětku ))) protože bys nevěděl ani h....

SMALLRICCIO: ty jsi taky inteligent, viď? vždyť marxismus je filosofie, která dokonce kriticky diskutuje samotnou "ideologii" a napadá jí právě proto, že je nástrojem zneužívaným k totalitě... za to, že se pak sám marxismus stal zneužit, už nelze Marxe obviňovat, takhle si to určitě sám nepředstavoval...

a ok, podme se bavit o Praze, protože bavit se o filosofii se dvěma tatarama, který znaj slovo marxismus jen jako nadávku mě fakt vyčerpává...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: jo, já vím, neomarxista, to je ten směr, co bude konečně skvělej...

Ne hele na Marxe, Engelse, Lenina ani jiný kamarády mě nenalákáte, mám problém už se základama týhle filosofie, takže jakýkoli myšlenky a ideologie z toho vycházející jsou mi proti mysli. Můžem se bavit o proměnách Prahy, ale tohle téma prosím opusťme.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    HAMSTER: tvé odpovědi mě nepřestávají udivovat... neni tu nikdo kdo by tu prosazoval komunismus proboha!!!! vycházet z marxismu neznamená být komunista, zlato, chápeš to? asi už je toho na tebe moc, viď?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    MIKATCHOU: Ano, protože jsem odpůrce komunismu, tak je celkem pochopitelné, že neumím anglicky a mám nedostatky ve všeobecném vzdělání, to dá rozum. Přeci jen blb může nechápat, jak je ten komunismus skvělá věc (až se to jednou konečně povede realizovat bez obětí)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam