posílám svůj včerejší fejsbůkový postřeh z metropolitní ozvučné desky
"Dnes ráno mi díky novým jízdním řádům cesta na metropolitní ozvučnou desku trvala místo 25ti minut přibližně o 15 minut déle. Posléze jsem platformy MOZD využila a stěžovala si na změny v jízdních řádech MHD, které byly provedeny bez konzultací s veřejností, výrazně ovlivnily dojížďku do mnohých částí města, a značně pokazily image pražské MHD... dostala jsem studenou sprchu v podobě dr. Perlína, který jakoby naschvál po všech těch debatách co jsme spolu vedli špatně vyslovil mé jméno a odvrhl mou stížnost coby neopodstatněnou, neboť současná doprava je prý mnohem efektivnější a racionalizace její obslužnosti prý proběhla dosud nevídaně koncepčním způsobem... následně se na mě coby jedinou ženu u kulatého stolu argumentačně vrhlo asi 10 mužů řádově o generaci až dvě starších, kteří dr. Perlína podpořili... Večer jedu domů a na Želivského v 20:31 zjišťuji, že oba autobusy, které k nám do čtvrti jezdí, odjely v 20:30... Další jede v 20:48. Prší. Ještě v létě bych na další autobus touto dobou čekala max 8 minut. Aneb jak se z kompaktního města může ze dne na den stát periferie... opravdu posun k lepšímu. Fuck off soft data!!! že?"