DUNAR_: já abych pravdu řekla tak jsem sama do této své vlastní diskuse přestala chodit, neboť začala žít svým vlastním životem, někteří lidé tu vedly debaty, kterých sem nechtěla být účastna, takže nevím na co přesně teď reaguješ...
PragueWatch má momentálně jen pár členů, co něco dělaj, naše hlavní aktivita je vedení Lidové školy urbanismu, kde se snažíme hlavně vést osvětu o městě, aby si sami lidi mohli vytvořit fundovanější názor na to, jak má město vypadat a fungovat, aby to nebrali jako něco, co se může rozvíjet ad hoc ve spárech volné ruky trhu, nebo 1 diktátora.
Mapa trošku zkomírá, její doplňování je rutinní činnost, která nikoho nebaví, kauzy je třeba aktualizovat, a na plnění mapy nejsou prachy, tudíž ani lidi.
V čem se někteří z nás hodně angažují je teďka komentování metropolitního plánu a strategického plánu, kde samozřejmě každej říká věci tak jak je cítí a podle toho, co o nich ví. Je pochopitelné, že třeba já se vyjadřuju k jiným věcem než někdo jiný z PW, kdo je třeba architekt...
Na podzim bychom měli dělat konferenci o strategickém plánování a občanské participaci.