• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA:

Včera jedna holka: "Ještě pár strečinků s Alexem a strčíme si hlavu do prdele."

:D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ale prd zasmaly, dulezity je, ze se snazis ;) to se ceni, smat se muze maximalne ten, kdo to s alexem nezkusil ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Ještě ze včera, abyste se zasmály, tak tohle je moje maximum...

IF_
    IF_ --- ---
    Mně by to celkem lákalo, ale až za pár let až se naučim na tyči a budu trochu ohebná :D

Btw holky přes den mi ty nožky pěkně vytuhly, dnes bych ty dřepy asi nedala:) Ale zas z basketu znám, že člověk rozehřeje daleko větší bolest:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ani ja v tomto smeru nemam ambice takze vam budu jen tleskat z povzdali
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: kdyz ja se dost bojim vejsek .) uprimne kdyz jsem doma poprve vysplhala az nahoru na tyc (3,5 m), tak jsem mela docela strach... a tohle mi prijde tak strasne nestabilni, takze bych asi dokazala jen stat opodal a obdivovat vas :) s obcas zakrytejma ocima :)))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Hrazdy? Ale vůbec ne, po třech lekcích tě to "bojím se" přejde. Teda jen do momentu než z tý hrazdy spadneš. To se pak zase bát začneš :DD
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: bych se hrozne bala...
    IF_
    IF_ --- ---

IF_
    IF_ --- ---
    Hle Olga na hrazdě.

Belle andalouse - End of aerial art cours performance on trapeze - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=X8NN-55bC3s
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: to chci umet taky :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak kdyby mě někdo zájem :D

Závaží na kotník 2x1,2kg | eshop Výprodeje .net
    http://www.vyprodeje.net/zavazi-na-kotnik-2x12kg
    IF_
    IF_ --- ---
    Od nás Nadia :O

LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ten je prej na zahrati, aby ti sly lepsi ty placky :) a jinak olga ma rozsah obrovskej, ale u nas v ty skupince byla absolutne neprekonatelna anicka
    ta svihala snad az do nebe :) i se zavazim
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Kristova noho:/

No ta Olga dělala ty švihy ze země až za ghlavu s tim závažím... a mně se nožička třásla bez toho, když jsem zvedala do pravého úhle. A ten neopren na břichu je na co?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no to linda s kakinou taky :) a ja uz je mam doma taky vytazeny, ale za alexandrem s nima nejdu :D zatim si s nima frcim rozcvicky a skacu s nima pres svihadlo :D coz je teda taky zazitek :)
    IF_
    IF_ --- ---
    a ještě mě teda dostalo, jak ty Rusky cvičej se závažíma na kotníkách, brrr!
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: No teď jsem si ubyla udělat čaj v kuchyňce a zas taková sláva to asi nebude abych šla večer znova :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: :) neboli j? :) no tak to bylo mozna tim, ze jsem skoro celej prosinec marodila a delala jsem kulovy.. :/
    a jestli je misto, tak pojd ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: To je zvláštní tedy:) no bolest samozřejmě cítím, ale zatím malou, spíš se cítím skvěle protažená a šla bych včer zas :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: vidis, ja jsem ti to rikala, s tou plackou :)
    a me teda paradoxne tyhle dve veci bolely nejmin... ale je to fakt tim, ze mame kazdej mezery jinde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam