• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ja jsem mluvila o invertech no...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: ja sice jo, udelam ji i z tyce, ale jak jsem vcera zjistila, v helikoptere NEVYDRZIM!
    ma nekdo stejny problem?

ja tam ty nohy jen tak odflaknu a rychle zahaknu do skorpia (outside leg), protoze mam pocit ze jinak spadnu...nevim cim to je, jestli rukama, zady? proste blbe delam helikopteru...musim na tom zamakat
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: To taky no, ale myslela jsem inverty :) Do véčka se bez švihnutí nedostanu :p
    STRIX
    STRIX --- ---
    ja myslim, že švih je tu myslen spis jako svih pri spinech ne?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LIBUSHKA: to jsi mě uklidnila. nejde mi o nic jiného, než si to zkusit a bude legrace s kolegyněma. díky za infa.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    CELULITIDA: hrozne, normalne se mi to moc nelibi, ale u ni fakt jo, az na to bricho...ale porad bych mela radsi to jeji, nez to svoje:D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no tak ale na to, abys je mela, to musis aspon zkouset :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: No tak to je jasný, že až budu mít sílu jako Zoraya, tak švihat nebudu :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no tak ja jsem si na tom zkurvila zada a ma se to delat silou, pokud mozno.... coz je ale ve vetsine pripadu nemozno, minimalne ze zacatku :D a jako sm bez svihu zatim ani popel :D
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Tak o tom jsem teda ještě neslyšela a naopak Stacey nás to učí...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: :D tak a prosimte, svihat se prej nema :D nebo aspon ne jako pomoc pri zvedani se ze zeme ;) :DD
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: No a o technice švihu třeba taky, využití odstředivky a gravitace...musíš prostě využít co nejlépe všchno dohromady :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    CELULITIDA: no na workshop pro zacatecniky nepotrebujes nic z toho :) a dal je to o sile v rukou, brise, nohou, zadech a nakonec i zadek z toho bo.li :D
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MOOONA: tsikráso ta je vymakaná

řekněte mi holky.
    je to o síle v rukou nebo o síle v břiše či jak? :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ok, jsme na to zvědavá
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: alex je nejlepsi no, dokaze se kazdymu venovat tak, ze ma pocit, ze je tam jen pro nej .)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Já šla taky strečovat s Alexem a byl ke mě pozornej a normálně se mnou pracoval a to rozdíl mezi mnou a ostatníma holkama bylo asi jako mezi lukem a polenem do krbu:))
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    ja z ni proste nemuzu, fakt muj absolutni vzor!
    Zoraya Judd Pole Practice - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lvw99pxpJsE&list=FL5-vEwd_OJAs8CWSaUcnJIg&index=14&feature=plpp_video

asi bych mela zacit chodit vic do posilky, hlavne na zada, prsni svaly, tricepsy, kdyz ja s pulkou tech stroju ani nevim co mam delat:D
    STRIX
    STRIX --- ---
    ja se tak tesim na tu Laurence,.. akorat se bojim ze tam budu nejhorsi :/ když tak koukam na tu účast tam
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    MOOONA: jasne ze bude :) ale taky uz byl, takze budem asi muset chvilku cekat
    IF_
    IF_ --- ---
    CELULITIDA: Já se též nepřitáhla a už se přitáhnu...
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: A kde a kdy? Link sim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam