• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: holky, neděkujte mi pořád :))) Je to hezký, ale mě největší radost udělá když budu vidět, že máte radost vy a když vás napadne třeba co zlepšit nebo změnit, tak budu ráda. Jinak - předběžně se již můžete těšit na saunu a vířivku v novém studiu, které bude na Hradčanské. Ve Vítkovi samozřejmě zůstává vše tak jak je. Nové otvíráme proto, že potřebujeme prostor pro naše hračky typu obruče, hrazdy a šály a taky proto že se k nám furt někdo chce hlásit ale ve vítovi není už kapacita.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: dekuji holky, taky se mi moc libi.. hlavne ze nam Firefly dal tu moznost s fotografem na zaverecne lekci kurzu, dekujeme Lindo .]
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: I guess its Oona K. for sure:)

Siso mas uzasna fota...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    superwoman :)

STRIX
    STRIX --- ---
    holkyyyy,.. nechcete se stavit tenhle pátek v LUCKY LUCKY (na Knížecí - Anděl), jsou tam dvě tyče,.. minule byla celkem dobrá párty :D kámoš tam má narozky a prej mám dotáhnout nějaké holky,.. tak mě napadlo, že bych tam pozvala Vás aby měl překvápko :) hm? kdyžtak dejte vědět do pošty, která byste šla :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    a to si pamatuju jak tam na Beginners byly nejake holky z Madarska a ja jim jako L1 strasne zavidela ze umi helikopteru...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jj, to byl muj prvni WS v kvetnu...mela jsem tehdy za sebou 5. lekci, ale po treninku s Oonou se to tak trosku zvrtlo od hobby k zavislosti. Byl to urcite zlomovy bod u mne. Lindicka nas par zacatecniku ukecala a doted jsem ji za to vdecna, ze jsem poslechla .)

ucila nas: krok kolem se superrychlou otockou 360, prechod ze scorpio do gemini (na zemi), zaklad russian split, a pak dve veci ktere neumim popsat jen ukazat :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: jojo, Oona u nás byla ted v létě. Tak třeba zase za rok? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Shiva tam byla...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: tak jinak, oona uz ve firefly byla a podle fotek to neni zas tak davno...
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: nevidim
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: hadej...
    STRIX
    STRIX --- ---
    teď mě napadlo díky LIBUSHKA:

Lindoooo,.. co pozvat Oonu na workshop v budoucnu? resp. byla si nekdy na jejim ws? :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: ruzenku znam osobne, narozdil od oony, takze nepopiram, ze moje prizen je zalozena na tom, ze tancovala par metru ode me a uplne me oslnila.. proto nejaky srovnavani v tomto smeru povazuju za irelevantni :) vzhledem k tomu, ze tu druhou osobne neznam ;)
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: náhodou Oona v sobě má taky nejakou tu jiskru, za sebe musim říct, že Ruža je sice hezká holka, vypadá ladně a tak, ale tim to končí. myslím, že srovnávat Oonu a jí v PD nelze. uplně jiná liga.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: to urcite, ale oona v sobe nema zas to co ruzenka.. kazda je jina, sva a podle me uzasna :)) ja je zeru obe :))

ale za me teda doufam, ze oona vyhraje O:) :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: mezi nami, je skvela a pohybove nadana tanecnice, ale triku az tolik nepredvadi... aspon ne v tom souteznim videu. Go Oona!
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: mmm :(
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Tak hlásím, že Růža nikam nejede: http://polechampionvideo.com/ranking/hong-kong-2012 Nakonec to fakt mělo předvýběr.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: co to je teddy bear?
    a btw ty umis helicopter na obe strany? :/ :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam