• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: hm, tak doma nehrozi :D jsem se strasne bala, dneska to budem zkouset na hodine s tomem, tak doufam, ze to dam aspon jednou s asistenci :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: no na hodine uz jsem na to zase zapomela :) ale neva, mame cely L4 pred sebou... premyslela jsem ze mi toho dost nejde, co jsme vcera zkouseli: knee-sit, teddy normalni, yogini, ani ten handspring jeste.. ted si chci na volnych zkouset asi hlavne tyto veci
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Je to přesně jak říká Libuška. Když jsi v supermanovi, tak pokrčíš jednu nohu a pustíš se tak aby jsi padala na jednu nebo na druhou stranu. Podle toho na kterou stranu se vrhneš, zkončíš buď v gemini nebo ve scorpiu.

SHIVA42: Ahaaa a na hodině jsi mlčela jako hrob! Proč si neřekneš? :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no podle me cachrujes spis nohama, protoze kdyz do supermana lezes ze spoda tak taky zacinas skorpionem, pak hodis nohy pred oblicej a jen se vytehnes nahoru, tak si myslim, ze to bude stejne jen naopak :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: jako prvni se zachytis asi spis rukou, ne_? klasicky pod ramenem primacknes tyc k boku... ale co s nohama pak, na to nemam jaksi predstavivost ...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: takze ciste teoreticky do toho andela a skorpiona... se jen pustim a zachytim se nohou... vid :) ...to musi jit, to vecer zkusim doma
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: tak pak posli nakej manual :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    jako samozrejme myslela jsem to tak ze si budeme drzet nohy a cely telo pri tyci a nejakej dobrovolnik (treba ja) bude hledat cestu jak se do toho andela dostat :))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: ja bych strasne chtela umet ze supermana dolu do andela//leg hang... uz nevim u koho jsem to videla (Laurence nebo Oona nebo Alethea)...proste vrhnout se hlavou dolu a pak se tam nejak zachytit..takhle z videa mi to tezke nepripadalo, ale realita muze byt jina :)

Lindo, nevyzkousime to dneska? :)) zkusim zapatrat po tom videu
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: no... jako nejjednodussi vidim asi ten sm, protoze si to ostatni neumim ani predstavit, hrozne bych se bala tu horni ruku pustit :D tak treba najdu naky video, jak to ma vypadat, nebo kdyby ho nekdo nasel :)) treba postne..
    kazdopadne si myslim, ze opet jako vzdy bude zasadni prekonat strach
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Nejsnažší varianta je se tou horní rukou na které visíš přitáhnout k tyči, chytnout se i druhour ukou a pustit nohy. Přetočí tě to do sedu. Varianta ttežší je pád do anděla nebo scorpiona. Není to těžký jako na sílu, ale o tom aby jsi překonala strach ) Varianta ještě těžší - pro mě jednodušší než pád do anděla - shoulder mout nahoru. To už ale určitě není pro Amatéry.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: no proto rikam ze tam nejduuuuuuu :)
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    Jenyne na LA Pole show 2012
    Pole Show LA 2012 - Jenyne Butterfly - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dZC7u-O4VYs

v tom odkazu jsou pak i videa jiných tanečnic z tohoto ročníku :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: držkopádem :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: no to by prave pozadavkum neodpovidalo, proto me to zajima :)

"Povinné prvky, které musí obsahovat zasláné video
    Divize Amatéři: 1.5-2 min
    Superman + přechod do dalšiho prvku
    V - Invert z tyče + přechod do dalšiho prvku
    Kočka (min 2 vlny)
    Vis na vnější noze (Gemini) + přechod do dalšiho prvku
    Vis na vnitřní noze (Scorpio) + přechod do dalšiho prvku
    Prvek, který roztočí spinovou tyč + přechod do dalšiho prvku
    Libovolný prvek na spinové tyči"

ja jsem totiz ze supermana videla jen tebe delat sm a jinak kazdej tak jako nejak elegentne udela zuch :) proto me zajimaj dalsi varianty...
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: žuch? :)))))))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: a jakym trikem navazujes na supermana?
    STRIX
    STRIX --- ---
    pasc sem takova prroste,.. nestoupnu si pred obecenstvo ktery me ma hodnotit, kdyz to neumim,.. udelam jednotlivy prvky,.. ale sestavu nefdam dohromady,.. ne tak abych oprechazela plynule,..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: no pockej pockej a proc? .]
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: pujdu az na finale v cervnu

btw ty nejdes soutezit??
    STRIX
    STRIX --- ---
    pak dejte vedet kdo pujde, a muzem udelat hromadnej vylet a podporit soutezici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam