• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    ISI_CHARFOX: No ale ty podmínky soutěže snad chrániče nezakazujou ne :O
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    holky, budete v blizky dobe otvirat nejaky L2? pry mam cekat na hradcanskou, ale bojim se, ze to propasnu:) diky!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: ted Firefly-Hradcanska otevira ciste strecinkovy kurs...za 1500
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: Dobře, tak mám návrh :)) Pokud mě do konce března dostanete někdo do provazu, tak půjdu :D hihihi ))
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Ahoj, nevíte, kde lze v Praze chodit jenom na strečink? (Ne nutně do pole dance studia). Našla jsem jenom jeden v 7:30 ráno (to fakt nedávám :-))) a jeden někdy odpoledne (Suzukiho str.), to jsem v práci. Třeba v nějaké posilovně... Díky :-)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: my jsme to ted taky zkouseli, ale Linda mysli hlavne ty videa... jasne ze zkouset si muzem kde-co, na to neni copyright .)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: ale musis jit taky, do profiku! ti klidne udelam flexibilitu a strasne je vsechny ponizis:)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: na vnitrni stehna a kolena, mam s tim obrovskej problem diky extremne tenky kuzi...takze az prijdou, budu chodit na treninky jako Ironman:))
    IF_
    IF_ --- ---
    Nas to teda Stacey nOrmalne ucila..
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: ale treba na treninku nam to jen tak pro zajimavost ukazat muzes ne? to si beztak nikdo nezapamatuje tak aby to kopčil,.. teda beru to podle sebe,.. :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Mne o to fakt nejde je nejak kopirovat, ja nemam v pole dance zadny ambice a stejne tyhle veci nikdy nedam ale chtela jsem jen videt jak to tam vypadalo a je dva ale dobra chapu:))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: protože si to Evžen a Anastázia nepřejí a taky by to bylo enfér vůči těm, kteří do těch workshopů investovali své peníze. 1 500 Kč není málo dát to na internet = vyhodit ty peníze do vzduchu aneb všichni to ve finále můžou mít for free. Jinak těm, co na workshopu byli, videa samozřejmě k dispozici dám. Díky za pochopení!
    IF_
    IF_ --- ---
    Proc ne:(
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: máme, ale nesmíme je dávat na net.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: Lin, bud v klidu. Za a) myslím, že ty mighty gripové věci nejsou zakázané ne? za b) když využiješ své taneční skills tak se určitě nemusíš bát. za c) určitě to nevzdávej!
    IF_
    IF_ --- ---
    Jak to myslis bez chranicu?
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    Hmm tak po dnesni lekci nejakou amaterskou soutez vzdavam:) vubec mi nedoslo ze bez chranicu bych tam asi sotva mohla. Fuck...
    IF_
    IF_ --- ---
    Máte více videí děvčátka?
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: tyjo pekny, ze uci i takovy veci! musim zkusit:D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: to jo. Btw podepisoval nam sve foto se vzkazy typu "You can get it if you really want!" tak jsem si to ted v kanclu vylozila na stul jako motivaci :D musime asi really want, If ... :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam