• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: jo ale na druhou stranu... ta holcina z brna mela vyhodu, ze byla zvykla na tenkou tyc, takze se urcite naucila daleko vic veci nez ja... protoze liba s padesatkou doma i ve studiu nebyla schopna udelat ani bohyni s natazenejma, protoze jsem furt jezdila jako na klouzacce :/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no slecna co tam byla se mnou bulela na plny care, hrozne se bala a jako byly to vsechno hrozne tezky a neznamy triky. to, ceho se normalne na treningu bojime a delame to opatrne se tady jelo na plny care.. ale zas na druhou stranu, jsem se naucila hafo veci na spinovce, asi 6 zpusobu, jak se dostat do supermana, monkey atd... ale jako rusove proste neznaj naky "nemuzu", "pauza" nebo tak neco.... proste to bylo dost no, jsem sama modrina a dneska jsem tam nesla, ne ze zbabelosti, ale protoze jsem doma nemocna s horeckou.
    je proste komickej ten odlisnej pristup. ta holcina byla podle me tak ze dvojky treba a tanya prisla a rekla, takze sm z toho skorpio a superman... a delej vid :D takze proste maso :)
    jiank ze 4 hodin byl asi hodku strecing, kterej byl teda taky neuveritelnej, to kam se hrabe pavla nebo alexandr :)) zkratka maso :)) ale na jednu stranu je mi lito, ze jsem nemohla jit i dnes... ale bohuzel mam takovou tu chripku (nebo co to je) kdy te klouby bolej tak, ze neuneses ani hrnek, natoz sebe :/
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: coze ;-OOO
    tekly slzy, jo? ;] to je priprava na tu soutez? rekni vic.... a to byl jako strecink nebo novy triky? my dneska "jen" floorwork s Yayu ale ...rozbita som jak ciganske hracky.. (sorry to se do cestiny neda prelozit :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: tak, ze jsem v zivote nemela tolik modrin, co ted... sice jsem toho ranec prekonala, ale musim rict, ze tam tekly i slzy a ne malo...

LINDAAMELIE: no myslela jsem na vas, neboj, prej jdete zejtra... a ja znova v nedeli, se picnu :D
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: neděs mě!!!!
    IF_
    IF_ --- ---
    Jak to myslis?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    damy, ted jsem skoncila ws s tanyou a jako... zlatej alexandr
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    muj velky vzor a inspirace od sousedu, navic moc prijemna lektorka...Liza Szabo
    Pole Practice - Pole Dance Fitness Studio Budapest - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BSdkC4cVG4w

husty triky nektery, treba 1:05 musim vyzkouset
    ALTEREGOIST
    ALTEREGOIST --- ---
    STRIX: se asi dobře nudíte co?:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: heeh zlate :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    páteční dlouhej den v práci, začli sme si s kolegynema ke svejm xichtum dokreslovat kraviny a ty blbky mi poslali tohle :D

ololol.png (971638 B)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Díky za ty úterní kurzy strečinku od 19 hod! Díky díky díky díky díky :-)))))))
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Já usuzuji z toho, že gynekolové tvrdí, že ženy s úzkou pánví mají často porody horší, neboť mají většinou i užší porodní cesty (pokud i malou elasticitu sliznice, tak to je úplně nejhorší kombinace), no a těm co se kyčle a spona stydká krásně roztáhne to mají snažší než ty, kterým se to roztáhne o hodně méně. Ale respektuji tvůj názor jen s tou svalovou vybaveností bych nesouhlasila, vnitřní svaly dost pomáhají při porodu. Ale je to věc názoru samozřejmě.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LINDAAMELIE: aha, no každopádně u labutě bych ty špičky nějak čekala :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    GATTA_NERA: KT je propagátorkou pole fitness, oni mají tu chůzi atd trochu jinak no ))
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LINDAAMELIE: já se o ní včera dozvěděla poprvé, tak jsem si našla videa a tohle bylo první, na které jsem klikla :)
    IF_: jo něco mi na tom nesedí, nedokážu to identifikovat, ale asi to bude ta chůze :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jj, jsou takovy lidi.. nechapu.. ja jsem byvala karatistka teda (modry pasek), trenovali jsme 5 let 2x tydne, vzdycky strecing..mela jsem tam tlustou kamaradku (asi 80kilovou) ktera udelala provaz raz-dva, fakt nevim cim to je (mozna ze geny)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KLARA_PRAHA: a jaky vliv ma co na porod? imho prubeh porodu neovlivnuje nic z techto faktoru - hmotnost, flexibilita, velikost boku, svalova vybavenost, kloubove predispozice...myslim si subjektivne ze jsou to bludy co se rika, pze jaky budes mit porod je predevsim v hlave (psychika), a pak v rukach bozich (tzv. vis maior :)
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Mm tak to je špatné, když to začalo takhle brzy:-( Tak to už vidím jedinou výhodu akorát při porodu:-)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KLARA_PRAHA: to fakt nemas co:/ me neskutecne boli klouby celyho tela a neustale se vyhazuji nebo zasekavaji... to radsi byt normalni a poctive cvicit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam