• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: taky jsem na tu porotu tedka koukala, je to celkem maso :)) bych se stydela desne :D
    kazdopadne ja jsem tedka na ws s tanyou zkousela fakt hafo zpusobu, jak se dostat do supermana a zjistila jsem, ze paradoxne nejhur se mi tam leze z toho, co jsem umela jako prvni a to je z toho starfish... to boli asi ze vseho nejvic.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Tak já jsem ráda, protože budu jen divák:) Ale ty Češky teda neznám.

Jinak já dělám supermana ze starfishe jen... já neumim crash, snažila se mě ho naučit Linda i Stacey, ale nulovej výsledek... kdybyste na mě měl někdo čas to se mnou zkusit na volné, budu vděčná :))
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: A jo, mas recht, uz se mi to mota, pac potom jsme dělaly shoulder m.... No ale to přehození rukou trochu nářez no:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: nas uz to Linda ucila (tusim ze na sobotnim ws s triky Beccy Butcher), ale ze by mi ten prechod z pike sel tak rychle tak to ani nahodou
    Jinak nevim jak vy, ale mne se do supermana nejlip leze z emergency exit / starfish...na tom se neda skoro nic pokazit, z "crashe do V" se mi to zasekava no a tohle z helikoptery/pike je uz fakt umeni .)

btw nadhodim tema - co rikate na to, ze na mistrovstvi CR maji v porote hodnotit Alesia, Laurence a Alexandr! trochu masakr, ne? bych se asi po... :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: je to z vrtulniku no :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: dyt to neni shouldermount ne? to vypada jak klasicky véčko,..nebo helikoptera nebo jak se tomu nadava
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Když zvládneš shoulder mount tak by ses to pak mohla naučit :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: myslim, ze existuje spousta elegantnejsich zpusobu, jak se dostat do supermana ;) kazdopadne si to uzij
    STRIX
    STRIX --- ---
    já se to teda učit budu
    i kdybych si měla rozbít hubu
    páč to vypadá fakt mega moc!
    STRIX
    STRIX --- ---
    tykráso!
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: jo tak tohle se ucit vazne nebudu :) kazdopadne respekt no, obrovskej :) tradicne... :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: mega!!
    IF_
    IF_ --- ---
    Tady návod případně :D

IMG 0387 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=aOVNp9_t7eo&feature=youtu.be
    IF_
    IF_ --- ---
    Tohle me vcera na treninku dostalo :D

Stacey superman - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FsNqyW13rEw&feature=youtu.be
    IF_
    IF_ --- ---
    Ok, diky holky!
    STRIX
    STRIX --- ---
    navic vetsina z nich nejde ani přešroubovat na spinovky, pac je ten šroubek vyčvachtanej. když sem byla jeste v L2 u verči, tak tam na to nadavala, že se s tim nic neda delat,.. čili, nespinovku pořídíš za 5500 nebo kolik,.. novou.
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    IF_: naprosto souhlasim s lindou, tyce v machovce byly vzdy problemove
    takze pokud by ji davala za 1500 ci 2000 je to adekvatni cena :)
    cokoli vic bych nedala, ptz vim jak na tom ty tyce jsou :D

ale radim, vzit si zcela novou, radsi si usetri, vrati se ti to
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: bacha na to. Za a) to rozhodně není za půlku, ty tyče stály 6 tis protože byla množstevní sleva. Půlka z 6tis je 3 tis pokud se nepletu za b) ty tyče jsou v tak špatným stavu, že to ani nejde zpravit, takže proto se prodávaj. Jednak se rozchlypujou, takže se pořežeš. Protáčejí se spojky a několikrát se už urvaly (zeptej se třeba Stacey, ta s ní spadla jako první) což se ve Vítovi nikdy nestalo. Ale dělej samozřejmě jak uznáš za vhodné. Podle mě není nad to koupit si tyč novou, kterou si budeš od začátku hýčkat a opečovávat a budeš jí milovat než aby jsi na ní po dvou měsících nadávala.
    STRIX
    STRIX --- ---
    ..no pokud to bude ta ktera se nerozpada treba dole, tak to je cajk :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Za pulku,takze dlouhe za 4 a pul,coz je citelne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam