• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jo! jsem tam nahlasena...konecne se potkame po dlouhy dobe, vid?
    IF_
    IF_ --- ---
    Někdo se mnou zítra od 8 na volnou na Žižkov?
    IF_
    IF_ --- ---
    Včera jsme trénovaly s Olgou Petrovou a bylo to super:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dámy? kdo uz umi shouldermount? objevila jsem na youtube spestreni... Leg Circle trick..jsem zvedava jestli to pujde

Leg Circle Pole Trick - Liz M - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=y6WoUV8jnC4

STRIX
    STRIX --- ---
    Sport Expo - Incheba
    http://www.sport-expo.cz/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: 6 amateru a 6 profi
    no ja nevim koho z nich znas :) apis asi ne.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: a kolik holek cca soutezilo? z amateru nekdo koho zname?
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: no jasny, ale štěpán je zas přítel Růži, která se účastnila. To je taky takový na prd. no budou fotky, nekdo tam taky natacel, takze se na netu brzy neco objeví určo.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: tak stepan je jeden z prvnich istruktoru poledance u nas... takze by tomu asi rozumet mel..
    jinak mas teda apson naky video? nebo tak neco?
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: čaau, já sem utírala tyč :D páč sem ještě než to začalo, zkusila udělat véčko, jestli to teda jako pude nebo ne,.. a rozhodila sem si ty žebra tak, že sem ráda že můžu sedět.

jinak sousta věcí je potřeba doladit. jako treba takovy kraviny, že na lístečky, kde si holky losovaly písničky sme mohli napsat spíš fakt celej název písničky než jen číslo,.. a pak v sesitu hledat jakej song ma tohle cislo :D

porota dostala peknou sodu,.. pac o PD veděli asi tolik věcí jako já o kvantový fyzice, až na Štěpána, přítele Růži, což taky nebylo uplně ok.

al jinak celkove si myslim, že to budou dobrý akce až se to poladí.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    tak jaky byl battle pls? a chci vedet VSECHNO! .]
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak super, na ten battle když už sem se psychicky pripravila mozna nepudu pac mam kasel jako blazen a nejvic namozeny bricho ze sem rada ze chodim,.. ale uvidime :/
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Miluju ty návleky na nohou. Jsem na ně úchylnej. :o)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: tri tydny, wow... ale taky me to ceka koncem roku, pred advokatnimi zkouskami budu asi pekne v prdeli .]
    STRIX
    STRIX --- ---
    btw. novinka co se toho battlu týče,.. bude to nakonec rozdeleny na kategorie,.. amateři a profici jako na tom mčr :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Já už tři týdny nebyla na tyči kvůli práci, ach jo, to zas budu mimo..
    STRIX
    STRIX --- ---
    ANKETA! záhlaví,.. když už nepíšete :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: no prave! ja do toho battlu pujdu když uvidim ze par holek na my urovni tam pude taky - pak je mi jedno jestli tam skoncim s nejakou lektorkou, aspon bude prdel,.. ale ztim sem teda neslysela o nikom krom lektorek ze by do toho sly,.. :/ takže mám trochu bobky
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    sakra ted se mi smazalo co jsem psalaaaaaaa

strix, s tebou bych si klidne battle dala, ale urcite ne s lin nebo jinou lektorkou :] jen jdi, mas na to...a o nic nejde

...a jeste, ze mam nutkavou potrebu dnes napsat na internet ze jsem na par zlomku vteriny dnes konecne zdolala yogini, a pak taky classic handspring (pansky), asi na dvacatej patej pokus...level 4 me baviii
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam