• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Taková malá zjišťovací otázka. Taky šel váš život stranou a ustoupil do pozadí pole dance? Také, když posloucháte muziku, tak si v hlavě zkoušíte nějakou choreografii? Také s tím neustále někoho otravujete? :))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: já ti to vysvětlím. V poletime se o ty tyče nikdo nestará - takže nešťasná náhoda je způsobena tím, že ty tyče nikdo průběžně nedotahuje..
    IF_
    IF_ --- ---
    LUSKA: Tos byla ty jo:)) tak to mě též:)
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    IF_: cha, tak tohle pujdu zkouset dneska, snad se nezabiju.)
    a jinak mne v pondeli velmi tesilo.))
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Jak to může být náhoda?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: nj byla to nešťastná náhoda
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: To je teda dost hustý, být tou slečnou tak bych asi udělalal poměrně brajgl:/
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Opravdu byly hrozné, taky jsem se řízla. Stacey se tam dokonce o jednu zranila a spadla z ní. A na jedné z minulých hodin na jednu slečnu ta jedna tyč spadla, protože se uvolnila u stropu. Jen zázrakem se jí nic nestalo. Pak je dokonce prodávali, ani nevím, zda si je někdo koupil....ale řešilo se to tu před časem. Takže mají 4 nové a 4 staré nebo tak nějak. :-)
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: nedaly se dotahnout a tocily se i když neměly (trochu), taky sem se o nějakou řízla páč na ní v tý díře jak na nich sou byl nejakej ostrej záhyb, pak nejake byly dole už bez toho krytu.
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak já jsem asi divná, ale mně se na nich nic divného nezdálo, nepoznám rozdíl:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: v poletime maj nove? konečně! dnes tam zrovna du na trenink s Jarmilou, ty tyče tam byly děsny.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Tak jen pro info k těm tyčím - v PoleTime mají nové - z nerezi kvůli alergikům (bezva!). A ty zlaté jsou prý jen placebo - jsou pokryté žlutým niklem (informace z fabriky).
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: Linda je v tomhle super! Mne ten nestastny jogin vzdycky bolel, ale podarilo se mi to az pote, co na mne L. zarvala DELEJ!!!, az jsem se lekla a radsi se do toho dostala abych nedostala .]
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: a destiny v novym studiu maj jen zlaty tyče
    IF_
    IF_ --- ---
    Jo to ma vic holek, ve Firefly je na to zlata tyc pro alergiky.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Nemáte někdo (neřešil jste někdo) alergii na nikl - a tudíž i na stříbrné tyče? Já neměla problém, dokud jsem se nedozvěděla, že ty tyče jsou z niklu a od té doby se asi mozek rozhodl, že bude dělat problémy a teď jsem od hlavy až k patě posetá pupínkama, což je dost problém. A teď moc nevím, co s tím :-(
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MONOEGO: Perfekto maestro! .)
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: :)

Dnes jdu!!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: protože většina chlapů tam to zápěstí prostě nevytočí :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: jn, dobra poloha do kamasutry,.. :) ja tu tyč domu proste potřebuju ):))))

MONOEGO: hustý, s twistnutym jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam