• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    Na to jsem se te chtela Lindo zeptat na to zda ti to nekdy uz neleze na nerva:))

Ono je to takhle se vsim, moje prace mi je taky konickem, ale samozrejme mam nekdy stavy kdy bych s tim praskla, ono kdyz se tim zivis a musis to delat porad...

IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak ty naklady jsou urcite i jinde nez v te samotne hodine i kdyz penez je to dost na to ze tam mas nulovej individualni pristup a holek je jak psu:)

Jinak pravo na to ma, beru to jako nabidku-poptavku a videla jsem to a vim ze na ni uz urcite nejdu,pac delam pole pro zabavu a tohle uz pro me neni.
    STRIX
    STRIX --- ---
    jo a nemáte někdo nějakej tip jak urychlit vyléčení natrženýho mezižeberního svalu? už mě to fakt neba, zas dva měsíce v pr...li
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: joooo ale plosím plosím, až budu fit :((((((((
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: no jasny, to samozrejme chapu, ale sorry, to je neomlouvá. dyt maj od jedny buchty 1500,- a má jich tam 16, za hodinu 24 litrů, to by se snad mohla přemoct a chovat se mile. a když to nedokáže? a nemá sílu na to se ovládnout a na svý zákazníky usmívat, tak ať to nedělá.

ještě že sem tam nakonec nešla. .
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Bejbe, my byly s Kristýnou v Jihlavě a do půl jedné jsme tam řešily účetnictví, takže Brno se nestíhalo.

STRIX: Jo, holka - ono to není někdy tak jednoduchý. I věc, kterou můžeš sebevíc milovat, se ti může otrávit když si toho naložíš moc. Přesně z toho důvodu mám zredukovaný hodiny na 3x týdně max 2-3 hodiny. Jedden čas jsem učila každý den kromě soboty a řeknu ti, že už jsem toho měla fakt plný kecky a přemýšlela jsem že s tím seknu, protože mě to přestalo bavit a napňovat. Chvíli tohle tempo člověk vydrží, ale né dýl než rok.
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ty vole co bych za to dala abych s emohla takhle ziviot tim co me bavi! tohle teda neprominu nikomu,.. kdyz maj z konicka praci tak sorry ale nemaj pravo se chovat jako nafrněný kravky i kdyby kolem tý tyče levitovaly,..
    IF_
    IF_ --- ---
    No hlas mela nejakej vychlastanej:D

Ja taky nehanim, ucta k tomu co umi ale muj osobni zazitek proste nic extra:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    Lindo a jak bylo v Brne, bylas nakonec? jinak myslim ze to je individualni, urcite se to vetsine holek libilo, hlavne tem pokrocilejsim... Oona se prej vcera zlila tak ze sla spat ve 4 a v 7 na bus do prahy (to nerikala ona sama ale muj brnensky zdroj :), tak ji celkem obdivuji ze oducila 4 ws po sobe... bych asi umrela, vim jak se citim po kalbe, ne jeste lozit na tyc
    IF_
    IF_ --- ---
    Btw koukej se Siso na tom ws s Lindou domluvit:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Je to mozne i tim,ze holky jezdej na tour,sekaj ws jeden za druhym a asi uz je to tak nebere.. Na druhou stranu pokud se tim zivi a berou to jako praci tak je to asi logicke.

Ja si fakt radsi zajdu zacvicit na ws o vikendu s nasema lektorkama:)
    Jinak asi pro Vercu,Ruzenku,Stacey apod to prinosne byt mohlo...

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    IF_: Tak ještě, že Sisa dostala ten super voucher na anrozkách. Můžeme si udělat ws v přátelské atmosféře a dostatkem místa pro všechny. Jinak mi je to tedy líto ale. Na můj vkus byla Oona dost odměřená i minule - akorát jsem to přisuzovala povaze severských národů. Nicméně začíná to být dost divné - v poslední době mi spoutsu lidí říká i, že Felix má nos hrozně nahoru atd a já jsem jí třeba zažila před pár lety jako úplně super babu. Že by je to přestávalo bavit, holky úspěšný? Třeba mají syndrom vyhoření nebo něco na ten způsob..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: myslim ze uz byla unavena po 4 hodinach...a spechala na letiste
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    jo a asi 3x jsem se s nekym kopla jak nas tam bylo 16 a ty kroky kolem... :]
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Proč jí to vadilo v handspringu:)?

Jo jo podobny pocit... tak aspoň že druhy worskshop jsi mela v poho :) Mně je třeba zapisování nanic, podle papíru nic neudělám:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    pridam svou zkusenost...zaplatila jsem si tam 2 WS, jeden House of Oona od 12 30, druhy Poleflow od 16 30
    po prvnim jsem sla na hodku na obed a vratila se pak do studia cca 15 15 s kafe v kelimku, rikajic si ze do 16 30 tam pockam a ze se budu koukat na House of Oona 2, na kterym uz jsem byla, tak ze to asi bude stejny a snad jim to nebude vadit.
    Pro jistotu jsem se zeptala Stacey jestli se muzu divat, ta s tim problem nemela.
    Problem s tim vsak mela Oona, ktera me vyhnala z gauce se slovy "we have no watchers", protoze pry by to mohl delat kazdy, i kdyz uznala ze je to precejen jina situace, kdyz pujdu na ten od 16 30...ale nicmene, zbytek casu jsem stravila v satne s casopisem :D Stacey a Alexandr se koukali normalne, ale to zase chapu.
    Ze se nesmi fotit a natacet jsem vedela uz po prvnim workshopu, pripominala nam to dost casto.
    House of Oona probehl tak, ze na spinove tyci jsme delaly asi 7 triku, pak na staticke uz jenom jeden. Ty na spinove zvladala vsechny asi jen Stacey, a jeste celkem ok Verca. Jinak jsme se moc nechytaly, ale mam to aspon zapsany :]
    Naopak na Poleflow jsme zvladaly vsechny vsechno. Celkem 9 triku, vetsinou zacinali krokem kolem tyce, bylo to fakt super. Atmosfera pred rokem vsak byla jina, vic pratelska, rekla bych. Ke konci se jedna holcina s ni chtela vyfotit v handspringu a Oona ji rekla ne. Jsem rada ze jsem byla, ale priste uz asi nepujdu.

IF_
    IF_ --- ---
    Narozeniny Sisky plus ws s Oonou se rovná...

STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: teda plus je za fotku,.. jinak skoda :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak mám za sebou Powerpole s Oonou. Pocity smíšené a je to asi poslední ws na dlouhou dobu.

Moje chyba že jsme šla na ws neodpovídající mojí úrovni, ale divné bylo, že ty cviky zvladala v podstatě jen Stacey, pak celkem Veronika a docela i Růženka. Jinak občas to někdo dal náznakem, ale přišlo mi to opravdu zbytečně těžký. Navíc spousta holek tam pak jen vlastně stála na prázdno, můj pocit. Oona ani na začátku neřekla, že se nesmí fotit a pak se obořila na nějakou holku s telefonem že no video. Celkově jsem si představovala, že by třeba mohla dát varianty pro méně zdatné atd... no připadala jsem si trochu jako idiot no.

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    tak jeste jednou se vyspime (a to poradne) a je tu oonaaaaaaaaaaaaaaaaa kivelaaaaaaaaaaaaaa...bojimbojim..a kdyz budete hodne, tak si to pak ukazeme na spolecnem workshopu .]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam