• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    GENERIXX: V tom pripade se na Tebe moc tesim :)
    IF_
    IF_ --- ---
    GENERIXX: Myslim že dobrá volba, aspoň se vše naučíš na obě ruce, ne jako já:)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    IF_: Už mám vybráno tedy - bude ze mě učeň Kristýny na L1 ve Firefly :)
    IF_
    IF_ --- ---
    PASTEL: Mně třeba střídání ve dvou ani nevadí (pokud neni narváno jako třeba na ws s Oonou Kivelou v Poletime), protože aspoň to mám s kym pořád konzultovat a navíc stejně potřebuju odpočívat, já dám třikrát anglel/scorpio a už se klepu:) Kor teď když tak často trénujeme na spinovce.

Btw chodím teď k Lucce z Anglie do Firefly:)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: to toho teda moc nepředvedla :-(
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    GENERIXX: Za mě teda dost nedoporučuji centrum tance, protože se ti tam může klidně stát, že se budeš muset během hodiny o tyč s někým střídat (1-2 slečny na jednu tyč) což mě celkem šokovalo
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    GENERIXX: Imho na L1 je to fakt celkem jedno:)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Holky dotaz,

trochu tloustnu a chtela bych zacit chodit na fitness poledance, pac mi to prijde jako ideal. Urcite prozacatek L1, pac nemam vubec zadne zkusenosti. Ale jak tak koukam, tech studii je tady fakt hodne. Meli by jste tip kam jak uplny zacatecnik, jsou mezi studii nejake markatni rozdily, nebo se proste muzu orientovat jen podle casu a lokality ktera se mi hodi? A doporucuje se k tomu jeste nejak specialne cvicit, posilovat nebo tak?

Predem dik a doufam, ze to klapne :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: co kecaaas? skvela vubec ne, hlavne treti misto mam i kvuli tobe zes hlasovala .] tak jsem si to vyzkousela a na stage-i mam asi takove pocity, jako kdybych mela nohy ze zeleza...schvalne tam nekdy jdete, celkem dobra akce ten battle... priste se nechystam, mozna za pul roku me to zase popadne .]
    IF_
    IF_ --- ---
    Prasim na Shivu!!!

Dnes treti v battle amateru, byla skvela!
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: Decadance je moje domovské studio,, ale na ten pole víkend nejdu... to je jen holčičí akce...:))) a bylo to moc rychle obsazené... :D
    já do pha jedu jen na jednu noc.. zítra a v úterý domů.. škoda, tak snad jindy..:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    v jet setu v Jame ale...Vaclavak
    IF_
    IF_ --- ---
    Ono je to v jet setu?? Tak to mam za rohem to se asi stavim:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: druzba bude, driv nebo pozdeji, neboj .] v lete se chystam do brna na ten Decadance weekend...anebo prijd dnes do Jet Setu na tuto akci - www.polebattle.cz, po oficialnim programu bude ta tyc k dispozici divakum
    IF_
    IF_ --- ---
    A ty tu jsi jen do pondeli?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: škoda,, jsem chtěl navázat družbu... brno/pha
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: ja jdu v nedeli battlovat, takze asi si dam v pondeli s tyci pauzu...uzij si nase home studijko
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    LINDAAMELIE: OK díky už je to hotovo,, :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    STRIX: to není možné, co na té tyči dělá :-o hadí žena
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MONOEGO: tak si ale prosím nezapoměňte poslat rezervaci z webu. Tj. najet myší na VH, kliknout na přihlásit se a vyplnit a odeslat přihlášku. Dík
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: díky moc.. půjdem si zatrénovat.. pokud by jste chtěli doražte taky...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam