• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    luxus jako luxus...moje stehynko je trosku vytrapeny kvuli tomu ze me napadlo lezt do supermana...nedoporucuji .] jen takovy nekontaktni pozy uz priste

ale If ma uplne pravdu, loni jsem toho vertikalne moc neumela a ted me dost pritahuji sloupy, detske preliezky (netusim jak je to cesky) a ruzny znacky... lol
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    TERKA23K: prešně otom mluvím...... luxus tyč..)
    TERKA23K
    TERKA23K --- ---
    jeeejda taky jsem dělala blbosti, na RFP, akorát mě nenapadlo se vyfotit :D a asi si takovou tyč pořídím, čtyřicet ve stínu, mokré ruce jsem měla jako prase a neklouzalo fakt nic :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: Jakože došel borec v modré vestě organizátor a říká: kluci jako je to moc hezký, ale už toho nechte.......:D
    mě teda mrzí, že mám fotky jen z iPhonu,, ale fotil mě tam nějakej profi týpek,, tak snad najdu někde, ikdyž v té záplavě fotek z pohody asi těžko...:D
    Mě se na tom hlavně líbilo, že to vůbec neklouzalo,, hold dobrý lešenářský trubky..

LINDAAMELIE: kdo si hraje nezlobí...:D
    IF_
    IF_ --- ---
    Taky si rikam:D jinak je to hrozny jak ted v lete cloveka laka kazda "tyc" venku co:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Haha vy jste vtipný :DDD LOL
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: fakt te prisli sundat? no ja se toho bala, byla jsem u speakers corner, udelala jen 2-3 fotky a pak uz radsi nic... kamos me ale vyfotil v handspringu, na coz jsem obzvlast hrda..jen mi to jeste neposlal..
    Na mne lidi moc nekoukali, nevim jestli si to vubec nekdo vsiml, ale teda radost mi to delalo ohromnou :D at zije outdoor poling
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: to je fatk škoda,, já tam pak jetě dělal bordel na sloupech u Dome stage,, docela jsem tam ty lidi tím bavil..... ))))))))))
    až do chvíle kdy mě došli sundat pořadatelé...:)))) vostuda.......
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: si delas prdel?? mam stejny przniciii stozary!!! musim se vybalit a hned uploaduju :]] skoda ze sme se tam nepotkali prznic sloupky
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    sobotní prznění sloupků na Bažant POHODA fest.
    to zas byla vostuda,, :D :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Takové ordinérní nedělní odpoledne v práci cestou na oběd...

Nač chodit do Cinestaru, když před kinem je lepší zábava že.

Parkování vyhrazeno pro zaměstnace.

Ani stromek nesmí přijít nazmar!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: ty paaady, ach! je to krasny a libi se mi to vic nez klasicky pole dance asi...na chlapech teda, urcite
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: je potažená neoprenovou gumou a oblečení na ní drží, jj. Taky je mnohem vyšší než naše tyče, obvykle má cca 4-8 m.
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Na jakém principu to funguje, to oblečení tě tam drží?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KAROLINA182: to bychom museli mít chinede pole... ://
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: tak jo, kdo mu napíše, že chcem ws? :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    Jennyne!

IF_
    IF_ --- ---
    Mother of God.

Jeremias Faganel Chinese Pole - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yjMO0210pp4&feature=player_embedded
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: "..co to umí s tyčkama"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam