• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    TRUCE: provází ho velký chaoz v datumech :DD My jsme jí třeba měly domluvenou na příští sobotu a v pátek jsme se dozvěděly, že si spletla soboty a chtěla to tuhle.. ))
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    stejne je ten Marketa Mallorca WS az v pondeli...provazi ho chaos v datumech a postihlo to i me, proc jsem jen myslela ze bude zitra, 29.7..
    IF_
    IF_ --- ---
    No jo zvorala jsem to, zítra nemohu.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    IF_: nemyslis v nedeli? ja bych sla
    IF_
    IF_ --- ---
    Nepůjdete někdo v sobotu?

Rozvrhy kurzů
    http://poledance-praha.cz/eb/index.php
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    ještě to hodím sem, kdyby se někdo htěl přidat:)
    kdo si chce dneska zablbnout na šálách a trochu nějaké základní pozemní akrobacie nebo stretching - zítra (26.7.) v 15:30 sraz u Výstaviště, půjdeme někam do Stromovky, deky, jídlo, pití sebou:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Yogini mi jde v poho, jen porad resim, jak poradne prohnout telo:(

S Ayshou respekt:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: Firefly nejlepsi, Destiny taky dobre, Centrum Tance bych nechtela, pry to tam jde pomalu.

:]

jaa se musim pochlubit, Allegra tam je (sakra, to ale boli!) a Ayesha tam uz brzy bude! 2 vteriny vcera nepocitam, ale uz tusim jak rozlozit tu vahu ...a vcera dokonce i debilni Yogini na dve vteriny, fuj
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Imho tyhle rychlokurzy jsou annic, chce to chodit fakt pravidelně...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    PEPENKA: Občas někde mívají i nějaké rychlé prázdninové rychlokurzy pro začátečníky, tak si to můžeš zkusit a pak to chodit trénovat na volnou (tam nejsi vázaná, zaplatíš si jednotlivé hodiny nebo perm.).
    Co se týče studií - v Centrumu tance jsem nikdy nebyla, ale nejsou mi moc sympatičtí. Hodně holek říká, že na kurzu nemáš pro sebe vlastní tyč, dělíš se o ní s další dívkou, což se mi moc nelíbí, to se ti jinde nestane. Na fotkách mají lektorky vysoké boty a jsou oblečení spíš jako tanečnice (ale jak to vypadá na kurzu, to nevím), ostatní studia to berou více sportovně (což se líbí víc mně např.). Ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyla. Destiny v Karlíně - mám docela ráda jejich tyče, protože se dobře přepnou ze statické na spinovku a jejich lektorky jsou každá jiná (jedna učí hodně silové věci, jedna víc gymnastiku, jedna víc tanec....), studio normální, nic extra. Ale mám ráda jejich akce a workshopy - třeba když učí celý den pole dance, na cokoliv si vzpomeneš a zaplatíš jen 200,-. Hradčanská - to je velmi hezky zařízené studio, pěkně to tam vypadá, mají úzké tyče, takže se ti jako začátečníkovi na nich bude dobře začínat (pravděpodobně), koupelna, teráska.... :-)). Lekce má většinou hodinu - rozehřátí, rozcvička, protáhnutí, tyč, protáhnutí a domů :-). Ale je to názor jednoho člověka, tak třeba to tu někdo ještě doplní :-).
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Jak jsme zde již párkrát psaly, u L1 je to fakt celkem jedno, na začátek jde spíš si zkusit, zda tě to chytne, pak sama uvidíě:) Modřiny budeš mít ze všech studdií:))
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    *Hradčany :D
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Zdravím, už vás tu pár měsíců sleduju, zatím jsem však neměla co přidat do diskuse. Mám zájem začít se učit pole dance a nejradši bych vyplnila přihlášku hned teď, ale problém je v tom, že stále nevím, zda jsem přijatá na vejšku a pokud jsem, tak jak budu mít rozvrh, takže si musím počkat stejně až do září. Chci se tedy zatím informovat o studiích. Už jsem to strategicky obhlídla - kdybych jezdila od přítele (Palmovka), tak pro mě bude nejvhodnější buď studio na Palmovce (Centrum Tance), nebo studio na Karlíně (Destiny), které je mi sympatičtější, tak bych ráda slyšela i váš názor. A pokud bych jezdila rovnou ze školy, což by byl Suchdol, pak by pro mě byly asi nejpřijatelnější Hračany (FireFly). Můžete mi tedy podat malé recenze o těchto studiích? Zároveň chci i zmínit, že mě docela překvapilo, jak se kurzy cenově liší. A ještě jeden dotaz - jedna lekce trvá jak dlouho? Nebo to se taky liší v jednotlivých studiích? Děkuji za odpověď.
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: ehm

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ze jo! hrozny! ja jsem vzdy byla rada za ty jeho ne-gay outfity, a ted si to uplne zkazil :]]
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: juežišmarjáááá co to má ten even na sobě, vždyť mu leze půlka zadku aaaaaaa pomoc!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MONOEGO: já už vymýšlím velice dekadentní kostým )))
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    MONOEGO: maj moc hezky kostymy, ale video teda delal fakt amater
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    tak ještě jedna upoutávka na big party v brnéčku.........

http://vimeo.com/46193070
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dnes jsem zkoukla par videi, a ta vitezka zen me dostala... teda, znam ji, ale tohle bylo neskutecne provedeni...pro ty kdo nevidel...
    Natalia Tatarintseva - WINNER - Womens - World Pole Sport Championship 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bCYap7mm0bE

naprosto zaslouzene vitezstvi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam