• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: mně s enejak extra ani nelíbí, jako vzhledove, ale má neskutečný kouzlo, tim jak září a usmívá se :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: šak jo, každýmu se líbí něco jinýho, Koo moje rejpnutíčko zládne :))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KOOFILTH: a mně je to jedno, protože na tohleto jsem se ráda podívala znova (už asi po pátý). Pro mě je to pořád nejkrásnější výstup na tyči co jsem zatím viděla
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    asi je tu nekdo novy :) ale nevadi :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KOOFILTH: nuuuuďo :))))
    KOOFILTH
    KOOFILTH --- ---
    nádhera!!

Anastasia Shukhtorova HD 720p - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=obC7vjVc8Rk&feature=share
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: jako fair enough, miluju tyl:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: To je jen trochu potuněnej pole dancovej obleček od švadlen co šijou pro shop ))
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: dobré šaty!
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: nemam zeptam ale sem ted krapet mimi civilizaci:/
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: to je kousek od meho bytu!!! Lindooo? a vubec!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LUSKA: mmm, majitel se rozhodl rozprodávat do osobního vlastnictví a my nemáme 1,9 mil na to abychom ten prostor odkoupily a i kdyby - tak na žižkově je prostě málo místa a nízký stropy, to není investice ke který bych se na 17 let splácení asi chtěla zavázat.. Ale zatím se ještě nic neděje a doufám, že dlouho dít nebude :) Takže žádný strach.
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    LINDAAMELIE: jakto muset stěhovat?

LINDAAMELIE: a boží!!
    IF_
    IF_ --- ---
    Bozi;)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Decadence párty )) Ať žije Brno!

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: rozšiřovat určitě ne, ale možná se budeme muset stěhovat ze žižkova. Máš fotku?
    IF_
    IF_ --- ---
    Nechce někdo rozšiřovat studia:)

Z kámošova fb:

Děda nabízí (ne)bytový prostor, světlé přízemní 2+0 ve Vršovicích naproti café Sladkovský. Bez kuchyně, WC a koupelna v chodbě. Vhodné jako studio,ateliér a vůbec ,) Cena 4500,- bez poplatků.
    HELA
    HELA --- ---
    ahoj, mám na zítřek zaplacený workshop pro začátečníky ve studiu Firefly (žižkov) od pěti hodin, a vypadá to, že nebudu moct kvůli problémům se zády. Domlouvala jsem se s kamarádkou, že by šla místo mě, ale ještě to nepotvrdila - není tu třeba někdo, kdo by chtěl, kdyby nešla ona? Stál 300 korun. Vím, že je to dost na poslední chvíli:)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Anebo dělej prvky tak a v takovym úhlu, aby ti nebyly vidět:)) Jinde je proplé máš:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam