• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    STRIX: no bylo to male rypnuti, ale tak clovek by se nemel stydet za svuj titul (pokud to je opravdovej obor a ne homeopatie nebo tak). Ale ja treba titul nepouzivam nikde. nemam ho ani v obcance. Jen na zivotopisu :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: já myslim, že to chtěl Murhaaya svým příspěvkem právě naznačit :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MURHAAYA: on je takeovej drobnej rozdíl mezi ing a bc, kotě )) Bc. má každej debil :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    milé poldancerky a poldancecáci :)))) (aktivní či zatím pasivní :)
    s radostí Vám oznamuji, že fitness pole dance studio Vertigo, od 1.10.2012 otevírá v NOVÉM studiu kurzy :)

- všechny lekce trvají 75 - 90 minut !!
    - kromě typického fitness pole dancu, kde se krom tyče věnujeme i kruhovému tréninku pro zlepšení kondičky jsou vypsány i kurzy tanečního pole dancu, kde naopak kruhový trénink nebude, ale bude se v hodině vyučovat i např. floorwork
    - pole yoga
    - a hlavně! PD pro pokročilé a CHLAPY! otevírá se kurz s gymnastou a olympionikem Jirkou Fiřtem

(více o jednotlivých kurzech na http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/popis-kurzu/ )

registrace, zápis do kurzů http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/

(omluvte, prosím, pár technických much v IT záležitostech. Nesouhlasí nám někde jména lektorů. Pro ujasnění - Kurzy Pole Dance učí Inka; Pole Yogu Klára, a Power Pole Jirka Fiřt)

facebook pro like a sledování novinek http://www.facebook.com/vertigopolefitness

STRIX
    STRIX --- ---
    jn. ono 500 lidí zas neni tolik... tim spis v takovymhle prostoru je to neprehledny
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ISI_CHARFOX: aha, no tak já mám informace z počtu prodaných vstupenek. To, že se to občas nezdá je celkem normální, ale je to tak ;) Na minulé party obdobného ražení, kdy byla hlavním hostem djka z anglie (stejně jako to bude teď), bylo přes 600 platicích a to byl vstup do desiti zadarmo ;)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    GENERIXX: ty bláho, tak v Crossu by to mohl být masakr! ale 500 lidí teda nežeru, na to jsem tam moc často:)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LINDAAMELIE: ja se za Ing. Murhaaya nestydim teda :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: haha )) Prosímtě já se skoro stydím, psát si to před jméno fakt nebudu ))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    me to i celkem zajima... ale domluv se se "sefovou", Bc. LINDAAMELIE :]
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Dámy, mám takový nápad/návrh. Organizuju v klubu Cross drumandbassovou party a ráda bych do toho zaclenila i nejake poledance predstaveni. Na nase akce v prumeru chodi kolem peti set lidi a verim, ze by to bylo zajimave zpestreni. Pokud by jste mely zajem si jako studio si tam udelat prezentaci/show, muzem detaily poresit v poste. Pripadne pokud mate kontakt na nekoho o kom vite ze by ho to zajimalo, dejte mi vedet. Na akci budou vystupovat prevazne djky :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    VAMPYRCIK: jj, ja jeden z poradatelu, budu tam celej den
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    jdete někdo v sobotu na ladronka pole battle? já určitě ne soutěžit, ale možná se půjdu podívat
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    IF_: ale ta deformace hrudníku mě děsí :) Jo ta ruská matrona vzadu taky
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEANUT: na tanecnityce.cz ho nemaji?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: boze...rainbow marchenko jak nic...to tam ma s sebou na podiu zakonneho zastupce? :]]
    IF_
    IF_ --- ---
    Rusko no..

Miss Pole Dance Russia 2012 CHILDREN - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CQmPYEIADIM
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    what? tak to jsem asi slepa a to sem chodim denne :] nevadi, mazu
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: bylo už :p
    MONOEGO