• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    KAROLINA182: kotrmelec dobrej, to musim zkusit, je to jen takovej protaženej parakotoul, celkem jednoduchý, páč se tam nezvedáš přes hlavu jako do kotoulu, ale přes rameno =)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ass hold :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: sme si z toho dycky delaly s holkama prdel ze bude nejlepsi trik jen drzeni se pulkama a tady to tak vypada proste ;)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: jj jasne že se drzi stehny hlavne :)))) ale vypada to jako zadkem :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: myslíš 3:21? A nedrží se náhodou stehnama? To skoro vypadá, že to funguje jako ptáček, tam se taky držíš stehnama... co?
    Hrozně se mi líbí ten kotrmelec, co tam dělá při přechodu na spinovku :-) To jsme se učili a já se ani nezvedla ze země :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: tyo ona se fakt drzi jen zadkem :) mazec :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Teda, má krásný tělo....
    A hrozně se mi líbí, jak přechází plynule z triku do triku. To mi v současné době přijde jako největší umění. Ne se naučit nějaký nový dechberoucí trik, ale umět udělat krásně to provedení, ale to nebylo trhané a stylem ..."teď se někam škrábu, už tam budu a AHA TEĎ JSEM V TOM A TLESKEJTE...a už se zase škrábu" :-)

★ Marlo Fisken ★ | Gravity FIRST 3rd Edition - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lYx_D2fai3g&noredirect=1

IF_
    IF_ --- ---
    Polorama move, pole fitness - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gUbVyOzbuxE
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: u nas pistol, jinde Polorama (youtube it)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Potřebuju nějakej navazující kurz v úterý nebo čtvrtek od 19hod nebo později.
    Level těžko říct....asi by odpovídal L5.. nevíte o něčem? Nejbližší co vím je až v prosinci či lednu (destiny - level extreme)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: svou velkou roli tam hraje i zadní část stehna. V podstatě je to na stejném principu jako takovej ten fake superman, kterýmu se u nás říká pistol (Silva ví)
    IF_
    IF_ --- ---
    Nechce nekdo od 5 na volnou do Machovky?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jo rukama to je jasny, ale kdyby tam nemela to stehno tak se asi neudrzi... i kdyz marlo je carodejnice, ted Yayu postovala fotku jak ma na nejakem vystoupeni tyc mezi pulkama :]]
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Já teda myslim, že je zapřená rukama hlavně..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jsem premyslela za co drzi...zajimava poza, vyzkousim, jestli mi to udrzi to prave stehno...ale teda je krasna. Asi muj idol c.1 momentalne.
    IF_
    IF_ --- ---
    Marlo..

LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: tak kdyztak pisni, kdybys sla :) rada se pripojim ;)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHIVA42: jo to je nějaká baletka nebo gymnastka, nepamatuju přesně =) myslim že to neni takový sado maso jako v rusku, ale je to fajn =)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    PASTEL: sotva se vtomto udržím 5 vteřin,, natož aby na mě někdo stál..!! chce to ještě hoooooodne cvičit...:D
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: ma to nejde rict nic jinyho nez "a kurva!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam