• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    KLAIR: Nepřečetla sis to blbě? Strix právě napsala, ať si ji zatim nekupuje:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KLAIR: no dyt jo... a když už ted, když tu tyc doma nema, tak premejsli nad tim, jestli ji to vubec bude bavit, tak radsi at si ji nekupuje vubec - vyhozeny prachy pro ni...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    STRIX: To si zas nemyslím... Já jsem takhle nakoupila opravdu drahé věci na spousty koníčků, které mne pak přešly právě proto, že to bylo tak snadno dostupné.
    STRIX
    STRIX --- ---
    OVEC: tak jestli uz trenuje a porad nevi jak dlouho ji to bude bavit tak at se na to vybodne a rozhodne neutraci za tyc! :) muj nazor.
    OVEC
    OVEC --- ---
    Ona chodí do nějakýho studia na kurzy ale je to taky tak trochu dřevo a chce trénovat víc. Pokud sou v jejím studiu volný hodiny tak mi to přijde jako lepší nápad než vlastní tyč. Zejména když sama neví, jak dlouho jí to bude bavit.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: Já bych jí domů i chtěla, ale stejně ráda chodím na volný hodiny, protože vim, že tam budu 100% celou hodinu trénovat, doma by mě furt někdo otravoval eště než bych se stačila rozcvičit
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    IF_: tyč je dobrá na procvičení si už naučeného, na nové věci bych si sama netroufala.
    A pak ji mám doma i z jiných důvodů :)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    OVEC: taky bych j idoporucila at si zajde na nejakej workshop nebo volnou hodinu...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    já koupila použitou tyč z pole dance studia, když byla aukce, navíc mi vyhovuje, že je poškrábaná, po nových to klouže, sehnala jsem 45 mm, static za 2500
    OVEC
    OVEC --- ---
    PASTEL: Takže asi bude muset upravit cenovou hladinu :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OVEC: já myslela 4 uplně ta největší chudinka odrbaná
    OVEC
    OVEC --- ---
    PASTEL: Je mi jasný, že za dvacku to nebude. Cena mezi 3 a 4 tis je přijatelná.
    Díky za FB typ - sám ho nemám, tak mě to nenapadlo.

IF_: To bude asi nejlepší, zkusím jí to navrhnout.
    IF_
    IF_ --- ---
    OVEC: Tak to ať radši chodí na volné hodiny a rozmyslí se a pak si koupí tyč novou.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OVEC: na FB na stránkách jednotlivých studií dávají holky průběžně inzeráty
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OVEC: Já nevim no, tak nová stojí něco málo pod 7 tis a za mín jak za 4 ti nikdo neprodá nějakou, která by nebyla uplně hyn.
    OVEC
    OVEC --- ---
    Ahoj,
    omlouvám se za spamování a hloupé dotazy ale kamarádka shání tyč a já jí slíbil (věda, že na Nyxu je všechno), že se zkusím zeptat.
    Je do její první tyč a protože neví, jestli u tohoto koníčku vydrží, nechce za ni dát moc peněz. Máte prosím nějaký typ na tyčový bazaz nebo nemá některá z vás nějakou tyč na prodej?

Díky
    IF_
    IF_ --- ---
    Evgeny Greshilov - II Pole World Cup Brasil 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GiD3hVeAihM&feature=autoshare
    IF_
    IF_ --- ---
    Nešel by zítra někdo od 9 na žižkov na individuálku s Lindou? Info v poště. Je to na 90 minut.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KAROLINA182: aha hm, tak levnější by to teda být nemohlo :-D 259,00 €
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam