• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IF_: z meho pohledu neumim temer nic :) ale uz jsme se s kamaradkou bavily, ze vyzkousime i jine instruktorky.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: No a jake inverty umis? Mne pomohlo kdyz mi neco neslo jit parkrat k nekomu jinemu.Tak jsem se treba az po roce naucila crash:))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SHMAIDA: Tak tenhle pocit beznaděje a zoufalství prožívám občas taky, evidentně ze mě nikdy nebude nějaká excelentní tanečnice, ale když trénuješ, tak se nějaký zlepšení vždycky dostaví i kdybys nechtěla. Po necelých dvou letech to myslim místy začíná připomínat tanec i u mě. A to jsem fakt maximální dřevo
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: zejovid, taky si rikam, ze by me to muselo hodne stvat, abych se na to vybodla. :) DIKY za podporu!!! Pomohla v me trudnomyslnosti... to je holt dan rychle doby, chceme mit vsechno hned :) Bavi me to hodne, ale pripadam si fakt jako debil, kolikrat sem musela bojovat i s brekem behem hodiny, jak sem si pripadala leva a neschopna... este kdyz to vsem kolem tak pekne jde :) VYDRZIM!!! :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: od podzima? ty vole, tak to bys bys byla lol kdyby ses na to TED vyprdla :) jestl ite to bavi tak to nevzdavej. tyc doma udela hodne no :(
    vsechno ma svuj cas a vysledky se dostavi podle toho jak moc se tomu budes venovat :) neboj ;)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: od podzima :) je pravda, ze jsem parkrat vynechala kvuli praci. Tyc bych si domu prala moc, protoze se taky stydim a mam pocit, ze se mi musej spolukurzistky v duchu smat, o instruktorce ani nemluvim :)
    Bohuzel mame maly byt, tak jen doufam, ze se brzo prestehujem do vetsiho :)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: rozhodne. nevzdavat. vytrvat. jak dlouho to delas?
    ja se ted chystam, az nam skonci v praci v breznu snad prescasy, tak taky chodit na nejake tanecni verze pac mam sakra hodne skluz... a mozna konecne az vyzkousim v novym byte strop si tyc poridim domu, me to hodne pomuze,.. pac sem sytdlin a nerv a proste pred lidma ztuhnu... :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    je tu nekdo, komu to "tanceni" moc nejde? ;) Mam pocit, ze nedelam skoro zadny extra pokroky... :( jenze se mi nechce se na to vykaslat...
    Myslite, ze se to driv nebo pozdeji muze naucit kazdy, aspon tak, aby to nevypadlo jako slonice snazici se vysplhat na tyc? :))))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: kdybych byla teplej chlap, tak jsem do nej tutove zamilovana :]]
    STRIX
    STRIX --- ---
    ale zase, v těch teniskách.. hmmmm... :)
    možná bych chtěla být kvůli němu teplej chlap :D

Steven Retchless - Pole Con 2012 - Front Row Footage!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zBTOa3jbzts
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    IF_: to udělat, tak se už nezvednu, zvostanu zlomenej.....:D
    IF_
    IF_ --- ---
    PASTEL: Ja se snazim po posilce delat Suzukiho strecink ale zda se mi ze pomerove tam toho na zada zas tolik neni teda:0
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: Já protahuju záda každý den, + ještě při sezení u kompu každou hodinu, ale myslim že palcem u nohy se na čele nepodrbu asi nikdy :-D protahování zad není nikdy dost
    IF_
    IF_ --- ---
    Jedno přemostění:)

IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem včera byla na Alexovi a musim říct, že mě to zas hrozně bavilo, protahovali jsme záda. Asi je celkově při protahování dost zanedbávám, aspoň mi došlo, že musim přidat:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: jo a ještě Kristýna, zjištěno dodatečně, studovala x let balet a je profi choreografka - tančí krásně :) na pole DANCE sme si nemohli vybrat líp :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    ale kvůli těmhle jeho tanečním projevům ho stejně žeru :)
    he is an anrtist prostě :)

STEVEN RETCHLESS Pole Show LA 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bdigmUN6y0c
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: já nechápu proč se nedá přešít, dyt on je VÍC HOLKA než kterákoliv holka! Ty pohyby. proste je hustej.. ale vadí mi tam to chlapský tělo... :)

Steven Retchless Pole Dancing at the Florida Pole Fitness Championship - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Afh_x66Y_Lc
    STRIX
    STRIX --- ---
    trochu OT ale, NEEEEEEEEEEEEEEE Stevene! Tohle sem neměla vidět! :D

"DETOX" - Steven Retchless (Original Song & Music Video) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=l8jychoUV9w
    STRIX
    STRIX --- ---
    tady ještě nějaké info k těm OPEN CLASSům :) abyste věděli na co se přesněji těšit.

- Flexi&FUN s profi plastickou akrobatkou Gitou Balíčkovou, která Vám pomůže konečně "prolomit" záda a posadit do provazu,

- Super Conditioning s olympioničkou Helenou Fuchsovou, kdy si určitě posunete hranice Vašich fyzických možností,

- Pole Battle s vítězkou 1. ročníku prestižní soutěže Pole Battle League a mistryní ČR v Pole Dance Štěpánkou Šaškovičovou, která Vám předvede, jak si s tyčí pohrát, i když Vám zrovna nesedne song :-)

- Pole Ballet s polskou baletní šampionkou Annou Stobnickou, kdy se naučíte správné držení těla, baletní pózy, prvky jazz dancu a zlepšíte svůj taneční projev,

- Pole Dance Show s Inkou, kdy s z Vás stanou kabaretní hvězdy a secvičíte choreograficky náročnější a sestavu, že nám na besídce zase spadne čelist!:-)

- ranní Early Pole Birds s Ptáčnicí :-), které Vás dobře naladí do celého dne - nový koncept pole&fitness (žádné silové triky + speciálně navržené cvičení pro pole dancerky s využitím gymnastických míčů a tyčí zároveň).

Kdo prahne po twisted grip handspringu, shoulder mount kombinací apod., pak by se měl určitě zastavit u olympionika Jirky Fiřta na jeho výživném akrobaticko-gymnastickém Power Pole tréninku.

Kdo chce být ve formě, vyrovnat dysbalance a vyrýsovat svaly z vánočních faldíku, pak by si měl do svého tréninkového plánu rozhodně zařadit ranní či odpolední kurzy Core Fitness s Romanem - dlouholetém reprezentantovi ve sprintu.

A na standardních lekcích pole dance a pole fitness se na Vás budu samozřejmě těšit Jarmila, Míša, Terezka a nově Kristina!;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam