• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    SARAJ: to bych ti tu mohla vypsat milion cviků. ja docela čerpám z videí zuzany light
    youtubuj "zwow" (http://www.youtube.com/...rch_query=zwow&oq=zwow&gs_l=youtube-reduced.12..0l4.1153.3965.0.5081.9.7.2.0.0.0.220.694.5j1j1.7.0...0.0...1ac.1.xTvC8hsrwHI )

jinak na ruce sou masakroidální cviky, co děláme na power pole (pondělí s tím jirkou) ale v tom si ještě nejsem uplně jistá, jak bych ti to mohla popsat, abys to dělala spravně - sama to zdaleka neovladam - je to beh na delsi trat. jsou to cviky hlavně na ruce, příprava co dělaj i gymnasti.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    STRIX: a muzu se zeptat -mimo kliku - jake jeste radis cviceni - na doma?
    IF_
    IF_ --- ---
    Jo ja poprve chodila na pole dance v Anglii pred deseti lety a tehdy to tam.tancoval taky kazdej ale ten boom uz taky opadl a to bude tady to samy:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak máme vypsané nové kurzy :)
    jinak první týden v dubnu budou open classy, ty budou do rozvrhu v příštíc dnech dopsány ;)

Rozvrh kurzů - Kurzy & Akce - Vertigo pole fitness
    http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/?kat=1
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    STRIX: Každopadne díky lezení mám podle mě taky trošku výhodu v síle... Baleta gymnastika závist...muj rozsah je katastrofa a gymnastiku jsem delala taky...za tech par let to zmizelo jak para nad hrncem :(((
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    STRIX: Lano i boulder podle nálady, ale spis lano :-)
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: nesnasim baletky a gymnastky ktery v pole dancu maj proste ten naskok :D
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: já u tyče strašně čerpám z klasickýho baletu, kterýmu se věnuju jako dospělá už asi 5 let..ten přechod na vertikál byl tak nějak skoro až přirozený :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: tjn. jako odpad po L1 je dost velkej. Pac proste jim dokola mužu řikat, udělejte si večer par serií kliků, ale stejně to udělá jedna z 20ti.. a prostě to pak nedávaj... :(
    to samý L2, kde se začínají dělat inverty. zjistí, že taková prdel to není.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: no už je to celkem delší dobu populární bych řekla.
    Stejně se ale vypracuje na nějakou lepší úroveň jen minimum...s popularitou sportu také roste náročnost prvků.
    Já jsem teda spíš celkem koukala kolik holek neudělá ani klik, natož šplh a obecně mají strašně slabé ruce..tak možná že ten trend přišel celkem včas :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    DO_ME_NICK_A: lezes lano nebo boulder?
    ja bych chtěla zas začít lezt ale všichni boulderujo ua to mě neba nějak :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Před pár rokama za kdo orientálně netancoval jako by nebyl, a dneska zbylo pár nadšenců a jinak po tom neštěkne pes. Ale s tim lezenim se obávám že už to lepší nebude
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    STRIX: To máš jako se vším, ale ono to opadne :) (já už pár let lezu a taky to jednu dobu byl BOOM a nedalo se nikam chodit protože všichni byli na lezeckých stěnách, ale na druhou stranu tam i většina dosud zůstala :))))
    STRIX
    STRIX --- ---
    MONOEGO: dnes už je na místě spíš otázka "kdo tyčkař neni?"
    trochu mi to mrzí :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    EWOKK: jsem netušil, že ty taky tyčkařka... tak to palec nahoru..
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    mně se teda podpatky líbí jenom u tyče :) a to dost, už se těším až si je na hodinu někdy vezmu :))
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: mluvíš mi z duše.
    Já sice nemám moc ráda podpatky při tančení (moc blízká asociace s barovým tancováním), ale tady je to tak hezké, vůbec mi to tam nevadí.
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: přesně do tohodle stadia se chci dostat... zadny prehnanosti jako vlajky a chlapsky bicepsy a bricha... ale zvladat vsechno co budu umet plynule, pomalu..
    aletheu mam rada
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    2012 USPDF Pro optional - Alethea Austin - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SOy6th7mpCA
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    Ahoj všem Mám dotaz...nemáte někdo radu, když mám doma sádrokartonové stropy jak se s tim poprat abych mohla postavit tyč? Napadlo me kus nejake desky???Nematze s tim nekdo zkusenost? Díky moc
    TRISTANNA
    TRISTANNA --- ---
    DO_ME_NICK_A: Tsi...kráááso :-) Nemám slov :-) Potěší :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam