• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Ten chlap dělá fakt Marchenko :)?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tu máte pána..

APFC international men winner Alex Shchukin - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=4phzz5FodK0&feature=youtube_gdata_player
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONOEGO: a jak to chces nacvicit?ptam se ciste prakticky, ja mam 180cm a nemam zadnou prupravu z detstvi v gymnastice a tak...takze ladnost je pro mne celkem orisek:)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: vždyť jo - já to nemyslím zle...jsem ráda že jsou lidé co sportují a je mi jedno co dělají - jenom mě to trošku rozesmálo..tak promiň :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: za to zas maj super trikoty :)
    Mne se balet a jakýkoliv tanec líbí. Ale pole se mi v chlapským provedení líbí ve stylu greshilova nebo karachunova apod.
    Ale tak když s denisou chtějí dělat workshop ve dvou a baví je to spolu. Tak jim do toho kecat nebudu. Stejně mě zajímá jak vypadáta sestava a případně já v ní než jak tam vypadá nějakej typek.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: mě balet teplej nepřijde, a vlastně nevím proč. Asi je to tím, že prostě muž tanečník v baletním představení netančí, až na výjimky, ženský part. Nenosí špičky a tančí jinak než žena.
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: to souhlasím :D tak contemporary, balet apod. kterej chlap tam nevypad ateple žeo :D
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    MONOEGO: To byla ma myslenka .. jen jsem chtěla konstatovat, že u chlapů to ve mě zbuzuje spis prave tu priteplenost (:D) pardon... ale presne na tomhle videu jde videt ze to jde pojmout i jinak... Tak sup natoc neco a pochlub se :))))
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    DO_ME_NICK_A: já neřekl že je to přiteplené..! jen mi to příjde komické kor když si přitom představím sebe,,, apropo, zrovna tudle sestavu jsem si doma zkoušel,, no fakt jsem se nasmál, ještě že mám jen malý zrcadlo, bo tto už by bylo fakt moc..:D
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    MONOEGO: Tak tohle mi teda rozhodne priteplene neprijde...Me prave na nekterych vadí, že se u toho strasne krouti a pritom tech zpusobu jak to podat je mnohem vic... I u zenskych mam radsi dynamiku nez krouceni... ;) Good luck s prvkem 1:58 :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---

to co dělá v 1:58 to je můj letošní cíl...:)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    MONOEGO: mě vůbec nepřijde ladný a necítím z toho nic originálního a chlapského..vnímám zásadní rozdíl mezi tímhle a třeba tímhle projevem. Nějak si nemyslím, že by chlapi měli dělat ženský prvky na tyči jenom aby se naučili ladnost...ale to je jenom můj názor.

Pole sport male Kristian Lebedev.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=_WjmElW9_W8
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    EWOKK: mě právě na workshopu s Romanem dojebalo přesně todle, že pokud to budu chít brát vážně a posunout pole vejš, musím se naučit tudle ladnost... a mě to přitom příjde strašně komický,
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: jí si nemohu pomoct a neber to nijak ve zlým, ale chlapi až na naprostý výjímky vypadají s touhle dívčí sestavou strašně komicky :)) vůbec mu to nesedí
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PEPENKA: No řeknu to asi takhle, ani se svejma "50" kilama a tim co umim, neni toho nijak moc, ale přece jen pořád o dost víc, bych nelezla před lidi do talentové soutěže. A tu vlastnost, co mi v tom brání nazývám zdravý úsudek, a ne nedostatek odvahy.
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Samozrejme existuji lidi co jsou tlusty kvuli nemoci ale jestli se tak vyzrala,tak fakt neni co obdivovat a spis bych se stydela s tim lezt do tv.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    STRIX: Ok, já ti to neberu :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEPENKA: no a kdyby,.. tak proc nemuzu vyjadrit svy nesympatie...? proste z ní bleju a tečka. a vubec nejde o kila ale o celkovej projev. hawk.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    STRIX: No, a i kdyby, tak co.
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEPENKA: hele ja nehodnotim vsechny silnejsi holky... ale konkretne tuhle co je na videu. a na rovinu. kdyby se chtela venovat pole dance nebo jakymukoliv sportu, tak myslím, že především maká na tom aby byt neco malo shodila a cvicilo se ji lip. tahle buchta podle me vyuziva toho jaka je aby se zviditelnila...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam