• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    DO_ME_NICK_A: Jak to dopadlo? :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: ty popisuješ jen jak se z klasickáho shouldermautu dostat do handspringu..
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Sis, t je trochu blbost protožev momentě kdy děláš spinnový shouldermount nemáš stabilní rameno. Pokud je v tom nějaký fígl, tak jedině v tom aby se ti během toho spinu v shouldermautu nedostala ruka na biceps, ale zůstala ti na rameni :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: jo, to je dobry! taky zkousim. ale zatim mi nejde ten twist..ale pujde to, i can feel it
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    právě strach hraje roli asi nejvíc,, já jsem už "starej pes", takže se bojím, že si ublížím,,.!
    Jako fakt je to zpočátku na chrániče a helmu+hodně nadávek..:D Jsem si 3x po sobě, dost cinknul palicí..
    Ales Stacey mi psala, že je na to nějakej fígl..
    Tak až se ho naučím, pošlu video..:)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MONOEGO: neco podobnyho jsme nedavno zkousely...ta horni ruka me furt pousti a bojim se:)
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    MONOEGO: To se mi fakt moc libi? Jde o strach co?Kdyz se nebojis jde vsechno snadneji a uvolneneji...bohuzel...
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    já ted vyhecován Stacey zkouším toto:
    Here we go:) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yhotwSmq5Rg&list=UUJJszkpCKAKWvlAgv23Uh4w

Mno zatím si teda vždy namlátím,, kua už jsem tu otočku dělal i v helmě na bord..:D :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    DO_ME_NICK_A: figl je stabilni achillovka a stabilni shoulder grip. je tam jeden moment kdy visis jen oprena o rameno, drzis se jednou rukou a zahaknutou achillovkou stejne nohy. jakmile volnou rukou dosahnes na spodek tyce do twisted uchytu, mas napul vyhrano...
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    LINDAAMELIE: Dnes to vyzkousim a dam vedet :))))) Diky :))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    DO_ME_NICK_A: jasně. Musíš umět tyhle čtyři věci nezávisle na sobě a pak je spojit, to už je brnkačka. 1. shoulder mount (předpokládám, že umíš) 2. twisted grip handspring 3.přechod do handspringu ze stoje když jsi zády k tyči (to není těžký, ale nevím jak bych ti to popsala když ti to nemůžu ukázat. Musíš prostě zaháknout špičku a pak přechytnout spodní ruku.) 4. iron X
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    DO_ME_NICK_A: a normální twisted grip umíš?
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    Já teď doma makám na tomhle, ale i když se už vážně dlouho dobu snazim a chodim do posilky a podobne tak to tam neudrzim.. Je na to nejakej fígl? http://poledancedictionary.com/moves/381/shoulder-mount-to-iron-x/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    EWOKK:
    MOOONA: Dámy, good luck. Vypadá to totiž lehčeji než to ve skutečnosti je a držím vám palce, ať si nevykloubíte u toho palce jako já když jsem to zkoušela poprvý )) SM flip je úplná pohodička, s tím jsem nikdy problém neměla. Bohužel FONJI neboli také KAMIKATZE není pouze o SM flipu. To tuttorial video je dobrý, je to dost podobný tomu jak jsem se to učia já. Doporučuji vám aby jste si každou ukázanou věc vyzkoušeli separé 100 x a pak to teprtve zkusili spojit. Držím palce! :D
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    EWOKK: i to me trochu uklidnilo:))
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    MOOONA: joo tak už jsem doma :) tenhle trik je koukám momentálně docela "in". Tohle přeci dělala v sestavě Heidi Coker, letošní vítězkyně pole art
    ...
    no píšou všude že to samo o sobě zas nějak těžký není, ale chce to překonat strach z toho flipu. Já jsem se při twisted gripu a handspringu bála toho nepřirozeného přetočení, ale samo o sobě to nijak těžký není. Hádám, že to bude hodně o balancování a koordinaci rukou..asi nic novýho no, hm :DD
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    jezis, ja se ptam jak tatar, vzdyt ten kluk to taky nedela z tyce:D sorry
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    EWOKK: wow, brass monkey z toho jeste, to je dobry! ale primarne mi jde o tu otocku ze SHM
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    ee:) tohle
    Pole Dance Dictionary
    http://poledancedictionary.com/moves/291/shoulder-mount-to-flying-half-flag/
    ja se v tom hrozne zhlidla a chtela bych ujistit, ze to neni takovej brutal, jak mi vsichni tvrdej:D predpokladam, ze bych na tom asi dobila prsa, ale hrozna bych to chtela umet:) ale bez shoulderu z tyce to asi nedam co?
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    1.37 je to ono?

Pole Tutorial - THE FONJI - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=eTKf6WNGq4M
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam