• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: protoze youtube je svobodna zona (az na to ze zmrdi obcas neskutecne prudi s autorskymi pravy) a treba 14ti lete slecny chteji zaujmout sve spoluzaky...nikdy nevis :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    já tohle proste nepochopim... jako kazdej se uci, a žádnej zkušenej z nebe nespad, ale proč si to proboha dávaj ty lidi na youtube??? nebo sem přísná?

Pole Dancing Choreography ( Loveeeeeee Song by Rihanna )
    http://www.youtube.com/watch?v=uwJ-wjWMw4Y
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    MONOEGO: a kde bude to nové studio?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    ORISKOVANUTELA: Decadance...!! osobní zkušenost 2roky..!
    navíc se bude otevírat úplně nové studio, vysoké stropy, velk prostor, vše nové po rekonstrukci..! já jim ale závidím..!
    TERKA23K
    TERKA23K --- ---
    ORISKOVANUTELA: decadance! :)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Pole dance studio Destiny shání lektorky, uzávěrka do 28. 2. 2014. Více na fb ;-)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    ORISKOVANUTELA: chodila jsem do citadely a chvíli i decadance, oboje je super, některé holky učí v obou
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ORISKOVANUTELA: Já znám holky z Decadance studia, Citadely i z BIG one a jsou super. Záleží asi spíš k jakému stylu víc inklinuješ. Ještě bych doporučila One2one.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    PEPITKA: Já sem uvažovala o big one fitness, byla sem na úvodní gratis hodině, chtěla sem si kupovat studentskou permici, ale řikala sem, že ještě počkám, a na netu moc referencí není...

jen mě štve,že to má dost lidí spojený s tím, že holka co chodí tancovat k tyči je šlapka...
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    ORISKOVANUTELA: Vlastní zkušenost nemam, ale bydlet v Brně, tak bych šla asi určitě sem http://www.citadelamefisto.eu/
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Kam chodíte, nebo doporučíte mi studio pole dance v Brně, kam chodíte a jste spokojený?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ja bych mozna jela... uz jsem dlouho nebyla v london city... je to 14.7., ze?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: tvl to je emo! )))) Jako je fakt, že když jsem viděla Olgu na živo v Londýně, tak mi spadla brada. Btw. nechce jet letos na MS někdo se mnou?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    2:32 ...jdu se zabit... tohle je budoucnost pole dance :)
    Ольга Трифонова - Минута Славы. Дорога на Олимп(полуфинал 2013 г. ) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KQCzEPic4tE
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Ja bych tyhle snehoodpurce zakazala!!:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    když bude tak doufam ze jen na horach. tohle pocasi v praze mi vyhovuje :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: No kez bychom se dockali na horach lin:/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KAROLINA182: Není jí zima?!? To je fotomontáž!!! Ale krásná :) Jsem zvědaqvá jestli se letos v Praze vůbec sněhu dočkáme..
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    LINDAAMELIE: :D ten mi psal ohledne jogy... povedenej pan zjevne
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    [ ZUZKAOU @ Exotičtí lidé - fotogalerie ]
    čína a tréning členky národního reprezentačního týmu v tanci u tyče.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam