MORRIGHAN: ne promin, neverim, že JEDINÝ důvod je tohle.
a už bych to tu neřešila. máte nějakej názor, já mám jinej, asi sem to tu blbě rozepsala. zkusim ještě jednou uvest na pravou míru a doufám, že se tu z toho už nikdo nebude posírat.
prostě celkovej dojem toho videa:
- rádoby sexy pohyby
- svlíkání
- bordel v pokoji
na mě působí negativně..
vůbec to nemá co dělat s pole (prvkovým) výkonem tý holky. takže, pokud někdo, kdo ze sebe vydá trikově to co ona, ale podá to uplně jiným způsobem (třeba na normálním vystoupení někde na veřejnosti nebo klidne i doma, ale proste nejak normalne), tak mě ani nenapadne to kritizovat. spíš naopak. beru to tak, že kdo na to má koule a baví ho to, měl by vystupovat a soutěžit od samýho začátku, páč se otrká, zvykne si na diváky apod.
ale tenhle YT (FB apod.) exhibicionismus, kde buchta odhalí na tyči svý lentilky v očekávání, že jí tim slintalové začnou psát jak je sexy, na mě prostě působí přehnaně.
A ti, co mě znají, tak vědí, že proti stripterkam absolutne nic nemám, a nidky sem neměla a nikdy mit nebudu. Takže to, že se mi nelíbí, že se tam svlikala, fakt není kvůli tomu, že bych byla zaměřená proti stripterkam. Vubec.
Takže se přestante už sakra srovnavat s tou buchtou na youtube :) dík.