• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    Řešil jste někdo upěvnění Xpole na rákosový strop? Dala jsem nahoru dřevotřískovou desku, kvůli rozložení váhy, ale stejně mi ten strop při utahování popraskal - teď se bojím na to pověsit. Četla jsem radu vzepřít o trám, ale ten vůbec netuším, jak najít, aniž bych musela vrtat sondy do stropu :) Nerada bych to tam zhuntovala, je to podnájem.
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    Díky za rady :) Uvidim co mi přejde přes cestu a třeba to může být i xpole. Kdybyste věděli o někom kdo prodává/ chce prodat tyč tak dejte vědět do zpráv. Děkuju :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    PASTEL: moje xpole nezanedbatelně víc klouže v zimě. a to už bych ji prohlásila za "ochozenou" :)
    (a teda negripuju)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MASHARA: já mám novou xpole a taky klouže podstatně víc než studiový tyče, řekla bych že je to tím že je nová, že se časem "ochodí"
    MASHARA
    MASHARA --- ---
    TENRAI: asi rok a půl jí mám doma a jsem s ní převážně spokojená ... ze začátku jsem si musela zvykat na to, že je to 45mm a přišlo mi, že je to docela "svině klouzavá" ... to, ale bylo v době, kdy jsem nepoužívala gripy ... s gripem je ok ... kdybych tenkrát nedala na doporučení Růženky H., tak bych šla do xpole a i teď bych šla do xpole ...
    STRIX
    STRIX --- ---
    TENRAI: kamoska ji ma už asi 5 let a je s ni spokojena.
    no těžko říct prostě... fakt nevim.
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    PASTEL: Diky :)

Nemate s tanecni tyci nekdo osobni zkusenosti?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    TENRAI: tak já nevim, ale v centru tance nám Štěpán vyprávěl že s nim ta tyč spadla, o tom že by s někym spadla xpole jsem neslyšela, pak mi taky kolegyně na kurzu vyprávěla že si koupila tyč za 4 tis od nějaký holky, že jí to předali jen rodiče ve dveřích protože holka nebyla doma, a tyč byla v uplně tragickym stavu, takže problémy problémy problémy, já osobně jsem se rozhodla si raději chvilku počkat a došetřit si těch pár tisícovek na novou pořádnou, než abych riskovala, že dostanu 15kg tyčí přes hlavu.
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    Měla bych jeden dotaz. Zvažuju koupit tyč, spíše asi bazarovou a rozdíly cen mezi těmi co jsou z xpole a tanečnimi tyčemi jako např http://tanecniobchod.cz/tane/flirt-dance-tanecni-tyc-mobilni.html jsou docela velké - bazarová xpole 5000,- a bazarová tanečni tyč 2500,-. Je v nich tak zásadní rodzíl, nebo jde u xpole jen o značku?
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    nevíte, kde v Brně učej flirt dance?
    A jaký pole dance studio/fitko byste mi doporučily, když chci "sexy pole dance" a ne do sportovna? dík
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: no za 1. to mám blíž domu i z práce :) a za 2. naky udalosti k tomu dopomohly.. ale jsem nejvic spokojena a myslím, že to není jen počáteční dojem.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: ty uz neucis ve vertigu? jak to?
    STRIX
    STRIX --- ---
    World Pole Dance 2014 - Bendy Kate - WINNING PERFORMANCE [HD]
    https://www.youtube.com/watch?v=NV_zbt7ycUc
    STRIX
    STRIX --- ---
    studio shouhei na arbesáku má pro Vás nové kurzy nastavené na krátký dlouhý týden, tak kdyby to zajímalo i někoho odtud ... tadááá..
    kurzy KRÁTKÝ - DLOUHÝ TÝDEN

RODWY
    RODWY --- ---
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    LU_UCA: Ahoj, jednou za čas nakupujeme ze Španělska (ze stejných webovek jako Ostravský cirkus), při velké objednávce to vychází tak na 100 Kč na metr + poštovné (podle počtu lidí, ale cca tak 10 Euro na člověka). Pokud jsi na FB, hledej skupinu "Nový cirkus aktivně...", kam vždy píšeme, jestli někdo nechce, když objednáváme.
    Rozhodně je z ničeho nevyráběj, ta látka má speciální nosnost, prostěradlo tě neudrží :-)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Ostraváci zase berou ze Španělska
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    EWOKK: Díky
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    LU_UCA: Jeden můj lektor říkal, že si látky objednává z Berlína. Látka má vysoký podíl asi elastanu nebo čeho a má dost specifické vlastnosti, tedy najít ekvivalent v běžné látce nejde. Zkus třeba kontaktovat Cirqueon, tam ti poradí.
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost se šálami? Chtěla bych je koupit, nebo vyrobit, ale nevím jaký je nejvhodnější materiál... Díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam