• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    IF_: dík, mi jde o rukavice hlavně u kruhu a pokud budu cvičit (posilovat) na hrazde bo v těch vedrech ty křídy prostě nic nezmůžou.
    Každopádně co nutně potřebuju na hodně dlouhou dobu jsou ještě návleky na nárty, pákrát si vyšplhám a dělají se mi bolestivé boule a zbytek tréninku je dost na nic. Akorát ty od Mighty grip mi buď nesednou veliskotně nebo pak dávají "podporu" kotníku a tyhle vymoženosti tam taky nechci :D potřebuju něco mezi.
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Jo a ty rukavice mela myslim od Mighty grip? Myslim ze kdyz ji napises ba fb rada ti odpovi ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    ETTELEA: Pouziva je Anya Kantell, ale vim ze kdyz jsme spolu cvicily sestavu, nesmely tam byt tocky, protoze ty s rukavicema neudelala.
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    PASTEL: u tyče taky nevím o nikom kdo by použil rukavice, ale u kruhu jsou to viděla i když byl kruh oblepený páskou. Jde o to že u tyče když ti prokluzujou ruce tak si většinou sjedeš dolů a je to v pohodě, u kruhu to nefunguje tak prostě musíš držet s rukama.
    Jestli gripem myslíš takové ty křídy tak používám tekutou křídu jen pokud se učím nový prvek, jinak ne.
    Stejně v těch vedrech je to houby platné.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETTELEA: Na kruhu nevím, ale na tyč jsou rukavice uplne k ničemu. Nevím o nikom kdo by je používal. Co grip? Jaky používáš?
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Mám takový dotaz, používá tu někdo (běžně) rukavice? Uvažuju že si nějaké pořídím, zvláště teď když je horko a mám věčně zpocené ruce a chtěla bych více trénovat na kruhu (není oblepený bo ho nechci oblepit vyhovuje mi jak je). Jenže si říkám jestli to má "smysl" bo nechci abych pak byla schopná se udržet jen s rukavicema. :D
    Dívala na web tanečnítyče a ptám se jak jsou na tom rukavice/návleky (návleky na nárty si pořídit budu muset) z latexu? Nebo stačí koupit si nějaké obyč. ze sportovních potřeb?
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    Je tu někdo kdo má doma kruh? https://www.pinterest.com/explore/aerial-hoop/ mám pár otázek než si ho pořídím domů (jedná se hlavně o skobu a rozměry kruhu).
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Nevíte někdo kde v pha se dá jít potrénovat venku, nějaký park - workout - kde by bylo něco jako tyč,, ???
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :)

EWOKK
    EWOKK --- ---
    pokud se nekdo z vas bude chtit zbavovat Pleaser podpatku, beru klidne i v nejakym silenym stavu! velikost 38, diky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MONOEGO: to ja bych moc rad, ale to mam prave trenink, kterej mi v 8 konci na druhym konci Prahy a je tak narocnej, ze bych dalsi vec ten den uz nedal, bohuzel :/
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    DRAGON: Pojt s náma cvičit,, očumovat baby můžeš i zpocenej..:D
    Chodíme do FireFly na Makej-každou středu od 20h. Vpodstatě takovej kruhovej trenál s využitím vlastní váhy za pomocí tyče. Hmnmm.....
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STEPHANIE: me by potesilo cokoli na obleceni od http://tanecnityce.cz/obchod nebo http://www.dragonflybrand.com/ :]
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    IF_: V Pole Heaven mají nabídku hlídání dětí
    IF_
    IF_ --- ---
    Nedela nekdo nahodou kurs s baby sittingem :) ?
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: V tanecni neschopnosti:))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: ted si vem ze uz jsou to 4 roky co jsme zacinaly... a kde jsme ted??? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam