• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    IF_: takže ty ho vidíš v albu, ale nezobrazuje se? Jdu to prostudovat, nikdy jsem se s tím nesetkala.
    IF_
    IF_ --- ---
    KETHAMINA: Nedostanes zpravu a prispevky se nezobrazuji ostatnim. Kdyztak pod hashtagem #shadowpolers najdes vic.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    IF_: a to ti to jen smaže nebo dostaneš zprávu do pošty, že tvůj obsah je příliš sexy?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak instagram zacal banovat pd fotky...fakt super.
    IF_
    IF_ --- ---
    ORISKOVANUTELA: Proc vzdala:(?
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    já si pořídila tyhle - https://www.sexyboty.cz/...-na-zapinani/adore-709-b-boty-na-vysokem-podpatku-a-platforme-velikost-36
    botasky nosim 37, ale marteny a glady mam 36, vzala jsem si taky 36 a pecka. sice jsem pole dance po par lekcich vzdala ale časem bych to ráda prolomila a zacala odznova. libej se mi paskovy kozacky ale to zapínání je mega voser
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: Tak mne se na tom teda blbe tocilo.
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ano! taky mi napoprvé vnutila prodavačka o číslo menší (platforma, otevřená špička) a bylo to peklo!
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Taky se pres ty platformy zvedáš a opíráš se o ně v pózách.
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: mne se povedlo je okopat i s platformou. moje prvni boty kde sem dala na doporuceni pani prodavacky a vzala sem si mensi cislo. to byla moje smrt. prisi sem si koupila dle svyho uvazeni a pohoda jahoda
    REINITA
    REINITA --- ---
    PASTEL: můžeš mít uzavřenou botu. :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    REINITA: Okopeš si palce
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: 10 cm samotná platforma? Mazec! :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: aha, mně spíš zatím trošku překážela při zvedání se (pravda, některým způsobem, na který jsem zvyklá naboso), ale bez problému mi to vyřešilo si to hlídat a zvedat se jinak. :)
    já jsem obecně ulítlá na štekle, ale zaujal mě tvůj postřeh. :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: ale je to prostě jk na co... ruzny veci jsou zas lepsi s nizsi.. zvyknout se da na vsechno si myslim. ja miluju vysoký, ale taky si ted na tu nejvyssi zvykam.

napred sem mela 4,5, pak 7,5 a ted 10 :D
    jak tetovani, chces maly, a koncis potetovana cela.
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: třeba když děláš kotouly, tak ta platforma tam má smysl.
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: můžu se jen ze zvědavosti zeptat, proč jsou boty bez platformy na houby? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: S tim zaprahem mas pravdu... ale me zas bavi ta sila a holky rambice zboznuju :D Idealne ten exotic s tim pole fitness nakombinovat, ale to uz si hodne fandim :D

Kazdopadne botky jsou doma a tesim se jak mala, az je vecer prubnu:))
    STRIX
    STRIX --- ---
    a jinak jo, chce to minimalne nejakou platformu, bez jsou naprd
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: mně to právě baví víc. na klasickym pole dance většinou čumíš a čekáš až tě bude lektorka jistit, furt mi byla kosa. v zimě z tyče kloužeš protože seš zmrzla, v létě kloužeš páč je ti moc vedro... navic na treninkach co mam exotic s holkami jedem porad porad a sme dycky nejvic zpoceny, takze hezky pekne cardio.
    navic exotic pole dancerky maji luxusnejsi telicka, ty klasicky to uz sou trochu rambice ve vetsine pripadech.
    ne sranda. samo, jak kdo, jen me proste ten klasickej pd uz vubec neba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam