• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIDEiPhone/iPod/iPad Musicians
    CESKI
    CESKI --- ---
    PIFKO: já chci :D tak jde to nebo ne??? :D
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    CESKI: tobě Peťo, tobě nikdy... :))
    CESKI
    CESKI --- ---
    mám dotaz....pojede mi ipad jako controler???
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Jo uz to vidim az po zapocitani penez a doruceni potvrzeni z itunes to jde stahnout i na iphone
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Jo a mam dotaz. Kdyz si nainstaluji aplikaci do ipadu za tu samou aplikaci pro iphone musím znova platit?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Poožívá někdo polyarp? Nedaří se mi synchronizovat s beatmakerem
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SIDE: filtatron mam, zkusim, ten wavepad me nejak nebere..uvidi se, diky..spis obcas takhle neco posloucham po ceste a rikam si tohle bych chtel a nez dojedu domu tak na to zapomenu..
    SIDE
    SIDE --- ---
    importovat z knihovny umi treba filtatron, ale delsi fajly zpracovava s nizsim bitrate. takze treba na vyriznuti sekundy ze setu to neni. navic skoro kazda takova aplikace nejdriv ty mp3 dekoduje na wav, takze u hodinovyho setu musis mit cca giga mista...a hodne casu
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    CHILDINTIME: pocket wavepad vypada nadejne
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jakou pouzivate aplikaci na vytvareni samplu ze songu primo v zarizeni? staci vlastne cokolik co nejak jednoduse umi zobrazit prubeh skladky, zacatek/start a rychly poslechy, proste akorat dobry ui..nejak to nezvladam najit..
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    animoog za .99$

Animoog for iPhone for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
    http://itunes.apple.com/us/app/animoog-for-iphone/id490169960?mt=8
    SIDE
    SIDE --- ---
    RMUTT: no me vcera mile prekvapil ThumbJam....jo a ted se kopu do hlavy, ze sem za synthstation dal 1600,- kdyz ted stoji 1290,-
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Sunrizer XS v poslednim updatu konecne zaradil i kompatibilitu se Synthstation 25, kez by si z nich ostatni vzali priklad, tech kompatibilnich apps je mnohem min nez bych cekal..
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    LEVOS_BOB: no tak urcite ;) Kdyz jim Apple vzal kseft, je potreba jeste vyvarit ze znacky nez zhasnou a zamknou kancly :)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Aha tak uz to vim mobilizer 2 podporuje vsecko core midi. Jednicka to umela ale jen u nekterych aplikaci
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    UNCLEAN: jasny chapu, akorat mi pride ze na tom chtej Liine moc vytriskat.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    Nemá někdo zkušenosti s propojením animoogu a midi klávesama? spíš by mě zajímalo jaký použít konektor. použil bych nevyužitý výstup ze synthu (pětikolík). Jaký je rozdíl mezi midi mobilizer I a II, a pak jestli jde nastavit v animoogu z kterého kanálu má midi žrát. Chci využít na živé hraní.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    LEVOS_BOB: urcite, ale software je i pres to stale aktualni a myslim, ze o hodne lepsi nez treba popularni TouchOSC. V podobnem ranku je treba Konkreet Performer za $24.99, ale podle toho, co jsem videl z ukazek, Lemur je trochu dal. Pro me, jasna koupe (i pres tu cenu).
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    UNCLEAN: tak to jo ale "sveho casu" neni dnes...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    UNCLEAN: tady ho maj za 68 :P
    Hudební nástroje : JAZZMUTANT - LEMUR MULTITOUCH SURFACE
    http://www.pmuzik.cz/p6103-JAZZMUTANT-LEMUR-MULTITOUCH-SURFACE.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam