• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIDEiPhone/iPod/iPad Musicians
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    zdr, pouzivate nekdo Genome? jde nejak vyresit aby to midi echo pracovalo korektne na vice kanalech soucasne? pouzivam irig midi interface a nemuzu na to prijit ...ono to teda asi nejde, ale kdbyby nekdo vedel tak budu vdecny ....
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    JUNKETT: přesně tak, ještě jsem s tim prubnul tapDJ a djay a přišlo mi to fakt ok. I když na hlavní stage v nějakym velkym klubu bych s tim asi pro jistotu nevylez... ale důvod je spíš stabilita aplikací než ten splitter.
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    RMUTT: ja jsem nedavno resil s kamosem jestli ten splitter (mám ten od griffina) nějak hodně degraduje kvalitu signálu... Mi to přijde celkem ok, asi teda záleží na aplikaci jak to převádí do mono signálu ze sterea, ale jinak jsem teda nějak extra hruzy nepozoroval. Jaké s tím máš ty zkušenosti? Zkoušels víc aplikací? Nějaké rozdíly v kvalitě? Já teda používám CrossDj a Traktor a tam vcelku cajk;)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    HONCKA: tak to nemuzu slouzt, btw tahle hracka umi rozdelit kanaly, takze s nekterejma aplikacema si muzes veci poustet do odposlechu..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    RMUTT: ja myslel, neco tak do 200, potrebuju to relativne rychle, jinak bych si to objednal z ebay, ale nez 400 to si to radsi spajim sam
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    HONCKA: v apple storu na flore jsem kupoval cca za 400.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    nevite kde sehnat nejlevnejc splitter na sluchatka?
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    NI vydali Traktor DJ pro ipad vypada to hodne solidne, jeste aby sly syncnout 2 ipady a slo drtit versusko a pridat tam pitchbend a imo celkem pouzitelna vec;)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    SIDE
    SIDE --- ---
    no u rockovy kapely me to taky prijde hrozne nahovno.,...jeste pochopim kdyz se treba dohravaj kejtry, ale rytmika (bici, basa, rytmicka kejtra) by mely jet na jeden take...
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    UNCLEAN: ?? Treba proto ze tablety i telefony beru jako nastroj jako jakejkoli jinej?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    RMUTT: v tom pripade nechapu, co delas v klubu o hudbe, ktera se vyrabi na tabletech a telefonech...
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    NALLE: :) Vim, ze se to deje dlouho. A treba tady v CR diky tomu ma najednou kazdej na deskach zahranicni hosty: Wich rapery z USA, Papalescu frajera z DEVO a vsichni usetrej za letenky.
    Ale pichani kytary do usb a posilani mailu vs realny hrani spolu mi proste podobny prijde jako sex po telefonu vs ten opravdovej.
    NALLE
    NALLE --- ---
    RMUTT: tohle se dela uz asi poslednich deset let a nerek bych, ze je to blbej pristup (pokud ti dva lidi pouzivaj stejnej soft :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    DR_K: Jenom doufam, ze tohle neni budoucnost hudby. Ze kapely budou vypadat tak, ze se budou rockeri cpat doma cerealiema a posilat si stopy mailem...
    Teda ja vim, ze se to dela uz dneska, ale asi neslysel zatim ani jednu desku, ktera by kvuli podobnymu pristupu nebyla blbá a studená.
    DR_K
    DR_K --- ---
    Fender Squier Strat With USB & iOS Connectivity Available From the Apple Store
    iClarified - Apple News - Fender Squier Strat With USB & iOS Connectivity Available From the Apple Store
    http://iclarified.com/25649/fender-squier-strat-with-usb-ios-connectivity-available-from-the-apple-store
    NEURAL_I
    NEURAL_I --- ---
    cau, nechcete nekdo na blbnuti tohle?
    IK Multimedia iRig MIX | AUDIOTEK MEGASTORE
    http://www.audiotek.cz/product-52876-ik-multimedia-irig-mix
    mam to asi pul roku a oproti predeslemu ocekavani jsem trochu zmenil koncepci a zarizeni mi nezapadlo do setupu, takze je nove, sice rozbalene ale asi jen 3x zapnute, tudiz opotrebovani nulove, zaruka platna, slevim 1/4 ceny, to je celkem fer ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam