• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIDEiPhone/iPod/iPad Musicians
    NIXX
    NIXX --- ---
    Koukám, že Amplitube je v AppStore dnes zadarmo (původní cena €20)
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Due to the Frankfurter Musikmesse 2015 trade show, pricing on all Steinberg Apps will be reduced from April 15 to April 19, 2015. Take advantage of our unbeatable discounts, act now and get these must-have apps in the iTunes App Store or Steinberg Online Shop.
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Hele k tomu MidiLE - poradite mi nekdo jak prodratovat lemura s tim jeho daemonem ale pres kabel? - ja zkousel takovy to logicky nastaveni ze lokal input a output toho daemona je ve skutecnosti napojenej na midi le source a destination a obracene ale porad mi to ne a ne fungovat....
    Ostatni veci krom lemura mi bezi ok tak ze tady je problem nekde v tom, ze to jednoduse nastavuju blbe.....

    dik za pomoc
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    DREEK: jezis to je super! konecne to funguje a neni potreba to teply midi pres wifi... mam latenci kolem 1,5ms a je vystarano :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DREEK: Znamená to, že opět půjde MIDI přes Camera Connection?
    DREEK
    DREEK --- ---
    MIDI via USB!
    Free App, MIDI LE, Adds USB MIDI Support To iOS » Synthtopia
    http://www.synthtopia.com/content/2015/02/12/free-app-midi-le-adds-usb-midi-support-to-ios
    SHAMI
    SHAMI --- ---
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Ted je ve sleve Lemur - z 25 na 20usd
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    Photophore | Flock Synthesizer for iPad
    https://www.youtube.com/watch?v=RbJouHJtK1U
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    HONCKA: dik - tohle je muj favorit. vlastne ted uz jenom vaham mezi tim Griffinem a Defenderem od Otterboxu ale myslim ze to uz asi nebude takovej rozdil.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MARECEK: ja jsem zene poridil k ipadu mini Griffin survivor a je super, jediny - je, ze display je trosku zapustenej, tak se blbe delaj gesta, ale proliti a padu bych se fakt nebal, na air stoji cca 1500
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Stejně mi přijdou tendence ve vývoji hudebních aplikací pro iphony a ipady trochu nešťastný.
    Když se to před lety rozjíždělo, byla vidět chuť využívat tyhle zařízení nově a originálně. Stavět na dotykový technologii, gyro/naklánění, detekce otřesů, signál z webkamery atd. přijde mi škoda, že se nejvíc rozjely předělávky železnejch hraček a porty softu pro kompy. - kaossilátory, garage band, iMoogy, iMS 20 atd.
    Nemáte někdo typ na nějaký zajímavý aplikace, který by měly nějakou zajímavou filosofii? Sám jich znám jen pár.. impaktor..
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Zdar,
    Chci pouzivat lemura na Air 2 a tahat ipad sebou na akce jako kontroler - mate nekdo zkusenost s dobrym pouzdrem pro tyhle prilezitosti? - neco do ceho ho pred odchodem obliknu a budu mit dobrej pocit ze ho mezi ostatni technikou tak snadno neroztriskam.
    Co pouzivate?
    dik
    ELA
    ELA --- ---
    ...zeptam se i tady...

    Ahoj,
    nevim, jestli svuj dotaz smeruju spravne, pokud ne, tak me prosim nasmerujte, diky:]

    Rada bych jako darek koupila levnejsi dokovaci stanici pro iPhone. Nemam absolutne tucha o technickych parametrech, tak bych potrebovala poradit. Rozhoduju se mezi http://www.alza.cz/bose-sounddock-xt-bily-tmave-sedy-d2261088.htm a http://www.alza.cz/pioneer-xw-bts3-k-cerna-d413692.htm .
    Vice se priklanim k Bose, ale ten nema Bluetooth, takze chapu-li to spravne, nejde pres nej prehravat hudbu z pocitace? Je v tyhle cenovy skupine nejakej rozdil v kvalite zvuku?

    Diky a znova podotykam, ze temhle vecem absolutne nerozumim, takze tolerujte muj velmi amatersky dotaz:]
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    Není tu někdo komu se povedlo rozchodit Shove template pro Lemur,když udělám všechno podle manuálu,tak mi to neovládá Ableton,ale při midi learnu mi to zprávy normálně posílá,nějakej problém se scriptem nebo kde,to samý mi dělá i Livecontrol jedinej Griid pro mi od Liine maká bezproblému,používám z 90ti% touchable,tak mě to nějak moc nepálí,ale ten shove se mi líbí a chtěl bych ho otestovat,mělo by to být úplně identický s Ableton Push a proti touchable to bude asi i o dost prěhlednější
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    VoiceJam Studio | VoiceJam Studio
    http://www.voicejamstudio.com
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já jen dodám, že na iPadu 2 lítám s iOS 8.1 a jediný co mi zatim padlo byla aplikace Facebooku. Z hudebích nic. Je fakt, že třeba takový neosoul keys si moc neužiju, ale na reactable, garageband a Akai iMPC to je pořád v pohodě.

    A propos, nějaký tipy na snižení MIDI latence? Používam iMPC jako banku zvků. Přes starej yamaháckej modul (kterej mam jako převodník z padů do midi) a io dock. Impc běží kvůli midi learnu pod tabletopem a tam už je opravdu znát, že ta odezva je trochu pozdě.
    OTZ
    OTZ --- ---
    jo..jasný. díky ;)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    OTZ: jak tohle můžeš napsat?Nemáš možnost srovnání,ale už víš,že na mpd se bude líp bouchat beat,blbost,ty tvrdý pady s úplně nulovou dynamikou úhozů jsou úplně mimo,ale to poznáš sám když si to koupíš,hledej aspoň ipad2 tam už jede ios7,na ipad1 jde max iOS5 a některý aplikace v něm nemakaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam