• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOISEGATELADAKH - Malý Tibet: země na konci světa :: Info na cesty, mapy, fotky, treking, tradice. Byl jste někdo? chystáte se?
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    NAMASTE: urcite jo. zalezi ovsem na aktualnich snehovych podminkach. kamarad to sel v pulce zari sam bez macek a bezevseho. a nebo jak pise
    NOISEGATE: vse si muzes pujcit v Lehu
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    NAMASTE: proc bez macek? vsechno si pujcis v lehu
    NAMASTE
    NAMASTE --- ---
    Jestli je to eventuelne mozne jit na konci zari bez macek?
    ROTIK
    ROTIK --- ---
    NAMASTE: Nebyl, ale něco o tom vim, co konkrétně potřebuješ vědět?
    NAMASTE
    NAMASTE --- ---
    Byl jste nekdo na Stok Kangri?Dik
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    DOROTHY: ahojky, jen potvrzuji, co uz bylo receno. na hlavni tride a Vegetable marketu je spoustu cestovek, ktery mivaji ve vylohach povesene inzeraty typu "jsem sam a hledam partaky na ten a ten trek". na miste neni problem cokoliv sehnat nebo zaridit. a jako sama zenska bez problemu :))
    DOROTHY
    DOROTHY --- ---
    PETRONELLE: Tak to si me potesila, diky za info....Jako prase v zite, to nezni ale vubec spatne :-)
    DOROTHY
    DOROTHY --- ---
    Děkuji moc za typy, není na informace z první ruky...i když je asi jasný, že nejlepší je to zažít (na vlastní ruku:-)...Let nebo bus...nejradši kombinace, koukala jsem na nějaké videa a ta cesta z Manili do Lehu je každopádně zajímavá...motorka mě taky láká....no jsem pořád ve stadiu zjišťování...ale za každé info budu ráda...díky,D.
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    DOROTHY: Ahoj, v Lehu najdeš soustu agentur, které pořádají treky do okolí... a ceny na místě jsou takové jaké jsou :-) ani levné ani drahé... podle toho co potřebuješ...

    Na krátký čas bych vyrazil sám... jen nalehko, bez stanu a stroškou jídla... osvědčený trek, kde chdí více lidí... cestou je pak kde spát a kde se najíst... 3-5 dní je jako nic na tuhle oblast... a budeš muset aklimatizovat... já bych si v Lehu jen půjčil motorku a objížděl si okolí na mašině :-)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    DOROTHY: myslim, že by neměl bejt problém se k někomu přidat. a to ani k český skupině, pokud o to stojíš. letíš až do lehu nebo busem? jinak seš odvážná, to cenim ;) ale obecně je tam hodně bezpečno (subjektivní dojem)
    DOROTHY
    DOROTHY --- ---
    Ahoj všem, v srpnu se chystám na 3 týdny do Indie, poprvé a jedu sama. Chci se zeptat, zda máte zkušenosti s průvodcem, případně nějakou agenturou přímo v Ladakhu... na několik dní, cca 3-5...koukala jsem, že jdou většinou treky v min. 2-4 lidí....ale snad nebude problém se k někomu nenápadně přidat :-) Děkuji moc a cestování zdar....:-) D.
    MARA00
    MARA00 --- ---
    ahoj chci se zeptat zda někdo náhodou nešel ze Simikotu(nepál) k hoře kailas a následně zpět přes lipulekh pass do Indie....
    případně alespoň část této trasy...díky moc
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    TEAREZ: napodobne.. globalizaci nezasatvime.
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    NOISEGATE: supr:) teda pro ne. pro me spatne. davy nemam rada
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    TEAREZ: tak to se rozhodne nestalo ;) v lehu plno
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    NOISEGATE: jojo. my tam byli prave 2010 presne na povodne. celkem zazitek. nedalo se dostat tam ani ven. tak jsem si rikala, jak to tam zvladli. vsichni se bali, ze jim tam prestanou jezdit turisti po tom vsem.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    TEAREZ: přišlo mi, že výstavba pokračuje poměrně zdatně. mosty a silnice v podhůří dost zniceny, ale doprava normalne funguje, vojaci postavili nahradni plechovy mosty. co jsem tak slysel, tak nekery treky jsou nepruchodny (napr. remote zanskar) jestli teda myslis povodne 2010? my byli leto 2011
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    byl někdo od povodní v Lehu a okolí? Jak to tam teď vypadá? Předpokládám, že život jde dál, spíš by mě zajímalo, jak se tam s tim porovnali. Byl to tam tehdy celkem hukot.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    chystáte se někdo letos?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam