• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    MATAA
    MATAA --- ---
    RENDORF: jedu přes GOG. Já jsem si právě koupila základ a pak dokupovala datadisky. Na GOG podpoře mi poradili, že to na GOG není jako samostatná hra, ale je u toho základu. To jsem našla, stáhla jsem si setupy, ale teď mám zase problém, že když spustím setup, tak mi to začne psát, že datadisky potřebují k instalaci patch 1.2, ale já už mám nainstalovaný nejnovější 1.32.
    Taky mi na GOG poradili, že to jde nainstalovat přímo přes aplikaci GOG u základní hry, kdy mám u Manage installation dát Configure. To jsem taky zkoušela, ale nejde mi to.
    pak jsem to ještě zkusila přes GOTY edition, ale když dám instalaci, tak se mi vůbec nespustí.
    Já se z toho fakt zblázním :)
    RENDORF
    RENDORF --- ---
    MATAA: A jedeš přes klienta GOG Galaxy nebo ručně?
    A když zapneš hru samotnou tak se ti tam neukáže, že máš nové DLC?
    Ale netuším jak je to rozdělený, když ty DLC dokoupíš, protože já kupoval rovnou GOTY edici a ta už je přímo obsahuje.
    MATAA
    MATAA --- ---
    Zdravím, byl by někdo ochoten pomoct mi rozjet hru na GOG? Koupila sem si datadisky Zaklínače, zadala aktivační kódy, ale hry se mi stále nezobrazují v knihovně a proto je nemůžu ani nainstalovat. V historii objednávek se zobrazují. Nevíte prosím někdo, co s tím? Díky :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    SDN33: Tady v tržišti je pár sestav kolem 10 K na kterých ti to krásně pojede...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hele nevim presne, ale nekde jsem to tam proste naklikal a popsal jsem svuj problem.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Vyplňuji rubriku "Ukradli mi účet" a navrhnou mi změnu hesla. Objeví se mi v nabídce 3 staré účty u Steamu, ale ne ten, co mi byl ukradený, jakoby už ani v jejich databázi nebyl. Není tam možnost jim napsat co je jádro problému a ty jejich předem připravené cesty mi na pokrytí tohoto problému nestačí.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RCROW: napis to na nejblizsi pribuznou rubriku. Myslim ze chteli treba nejay klice z her co jsem pres ten ucet aktivoval (nasel jsem v mailu) a bylo to v pohode.
    RCROW
    RCROW --- ---
    OTAVA: No, vím, o čem mluvíš, nabízí mi změnu hesla, ale objevují se tam nějaké moje staré účty, kde je pár her, ale poslední. ten ukradený účet se mi v nabídce vůbec nezobrazuje a tam mám skoro všechny nejnovější hry. Potřeboval bych to vysvětlit nějakému zástupci Steamu, v těch předepsaných rubrikách to nedokážu vysvětlit, taková možnost tam není. Ten kontakt bych potřeboval, pak by to bylo snadné, ale nemám ho.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RCROW: ukradny ucet jsem vyresil s globalni podporou celkem v pohode.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nemáte někdo, prosím, telefonický kontakt na nějakou podporu STEAM v ČR. Před pár lety jsem takový kontakt měl, ten pán mi pomohl obnovit ukradený účet. Někde jsem to číslo a jméno ztratil a nutně bych to znovu potřeboval. Děkuji předem. R
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ANONYMCZE: No .. trošku cenově mimo mísu, bavím se furt o tom klukovi, ale asi dobrej set :p
    SDN33
    SDN33 --- ---
    A nedoporučili byste mně nějakou herní klávesku? (možno i myš). Teď koukám na CZC, že mají nějaký různý typy snímačů, vůbec nevím co to je. Podsvícenou. Předpokládám že mechanická je klasika a ostatní reagují nějak na sílu?
    GURBON
    GURBON --- ---
    SDN33: nech si tady [ PC SESTAVY - stavíme počítače ] poradit dily, nech si to postavit u CZC ( stavi zadarmo) pokud to nechces stavet sam. OW chodi celkem na leccems, bych v tom nevidel problem.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    AZRAEL: jo super, díky
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    SDN33: len tolkoto: recommendede znamena ze hra ti pojde bez kompromisov na najlepsom grafickom nastaveni takze hladaj nieco medzi minimum required a recommended. myslim ze nejaka 2 GB karta by si s tym mohla hravo poradit. okrem toho blizzard je znamy tim ze robi hry aby isli aj na slabsich zostavách (tak mozu vytvorit vacssiu hracsku zakladnu a pri onlin hrach je toto najdolezitejsie).
    SDN33
    SDN33 --- ---
    WINDOWS, hra OWERWATCH

    Čau. Sháním jednomu klukovi PC a hrozně si přeje, aby mu tam jela tahle hra:

    Overwatch System Requirements - Blizzard Support
    https://eu.battle.net/support/en/article/65159

    Akorát má rozpočet MAX 20tisíc komplet. Koukám se, že reccomended je grafika s 3GB operační pamětí, ale to jaksi moc neseženu do 20tisíc komplet i s monitorem a vším okolo. Minimál tam je uváděná nějaka Radeon 4850HD, což je 500MB op.

    Můžu s klidem sehnat něco, kde je osazená 2GB grafika? Ten kluk je trochu postiženej a dost mu na tom záleží a situace, kdy bych mu pořídil něco, co by to nakonec nedávalo, by nebyla moc dobrá..

    Dík
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No jasně, už jsem si to našel a prohlídnu to. Návod- ovládání věcí co jsi získal je úplně na nic. Jinak ta hra se mi líbí. Přeji hezký den.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nehrajete někdo Homefront the Revolution? Potřeboval bych tam s něčím poradit.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RCROW: nastav si maximální zabezpečení a dostatečně složité heslo (celkem se mi osvědčily passprhrases - třeba kratší věta z oblíbené knížky, místo písmen s diakritikou oblíbená písmena, to se fakt blbě hackuje)
    RCROW
    RCROW --- ---
    PETGRIDUS: Včera večer s pomocí známého jsme napsali na STEAM a oni sami dali heslo a i nové jméno a teď už to zase jde, byla to ale nepříjemná situace, snad už bude pokoj. Hezký večer.R
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam