• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    OTAVA: No, vím, o čem mluvíš, nabízí mi změnu hesla, ale objevují se tam nějaké moje staré účty, kde je pár her, ale poslední. ten ukradený účet se mi v nabídce vůbec nezobrazuje a tam mám skoro všechny nejnovější hry. Potřeboval bych to vysvětlit nějakému zástupci Steamu, v těch předepsaných rubrikách to nedokážu vysvětlit, taková možnost tam není. Ten kontakt bych potřeboval, pak by to bylo snadné, ale nemám ho.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RCROW: ukradny ucet jsem vyresil s globalni podporou celkem v pohode.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nemáte někdo, prosím, telefonický kontakt na nějakou podporu STEAM v ČR. Před pár lety jsem takový kontakt měl, ten pán mi pomohl obnovit ukradený účet. Někde jsem to číslo a jméno ztratil a nutně bych to znovu potřeboval. Děkuji předem. R
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ANONYMCZE: No .. trošku cenově mimo mísu, bavím se furt o tom klukovi, ale asi dobrej set :p
    SDN33
    SDN33 --- ---
    A nedoporučili byste mně nějakou herní klávesku? (možno i myš). Teď koukám na CZC, že mají nějaký různý typy snímačů, vůbec nevím co to je. Podsvícenou. Předpokládám že mechanická je klasika a ostatní reagují nějak na sílu?
    GURBON
    GURBON --- ---
    SDN33: nech si tady [ PC SESTAVY - stavíme počítače ] poradit dily, nech si to postavit u CZC ( stavi zadarmo) pokud to nechces stavet sam. OW chodi celkem na leccems, bych v tom nevidel problem.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    AZRAEL: jo super, díky
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    SDN33: len tolkoto: recommendede znamena ze hra ti pojde bez kompromisov na najlepsom grafickom nastaveni takze hladaj nieco medzi minimum required a recommended. myslim ze nejaka 2 GB karta by si s tym mohla hravo poradit. okrem toho blizzard je znamy tim ze robi hry aby isli aj na slabsich zostavách (tak mozu vytvorit vacssiu hracsku zakladnu a pri onlin hrach je toto najdolezitejsie).
    SDN33
    SDN33 --- ---
    WINDOWS, hra OWERWATCH

    Čau. Sháním jednomu klukovi PC a hrozně si přeje, aby mu tam jela tahle hra:

    Overwatch System Requirements - Blizzard Support
    https://eu.battle.net/support/en/article/65159

    Akorát má rozpočet MAX 20tisíc komplet. Koukám se, že reccomended je grafika s 3GB operační pamětí, ale to jaksi moc neseženu do 20tisíc komplet i s monitorem a vším okolo. Minimál tam je uváděná nějaka Radeon 4850HD, což je 500MB op.

    Můžu s klidem sehnat něco, kde je osazená 2GB grafika? Ten kluk je trochu postiženej a dost mu na tom záleží a situace, kdy bych mu pořídil něco, co by to nakonec nedávalo, by nebyla moc dobrá..

    Dík
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No jasně, už jsem si to našel a prohlídnu to. Návod- ovládání věcí co jsi získal je úplně na nic. Jinak ta hra se mi líbí. Přeji hezký den.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nehrajete někdo Homefront the Revolution? Potřeboval bych tam s něčím poradit.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RCROW: nastav si maximální zabezpečení a dostatečně složité heslo (celkem se mi osvědčily passprhrases - třeba kratší věta z oblíbené knížky, místo písmen s diakritikou oblíbená písmena, to se fakt blbě hackuje)
    RCROW
    RCROW --- ---
    PETGRIDUS: Včera večer s pomocí známého jsme napsali na STEAM a oni sami dali heslo a i nové jméno a teď už to zase jde, byla to ale nepříjemná situace, snad už bude pokoj. Hezký večer.R
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    RCROW: spíš to řeš se Steamem, ale to bude nejspíš na dýl.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    RCROW: a měl si nastaven mobilní autentifikátor?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak už mi někdo podruhé ukradl heslo k DOOM,tedy k celému Steam, přitom vše legálně koupené, chci se přihlásit, chce to heslo ( to už je podezřelé po hodinách hraní) a jak ho napíšu, tak mi to odpoví, že heslo je neplatné.Tak jsem se obrátil na technickou podporu té hry v ČR, ale asi do pondělka je to tam mrtvý, uvídím,poslal jsem jim emily a zítra jim i zavolám.
    RCROW
    RCROW --- ---
    JVMLOK: Moc děkuji, budu to pozorně sledovat.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE:
    ANONYMCZE: Tak, teď jsem úplně zmatený.Proč bych měl být Hemala? To je nějaká nadávka? Rád bych, kdybys mi to,prosím, vysvětlil. rcrow.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam