• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    GAF
    GAF --- ---
    GAF: SITH: vím že jsi hrál Baldur's Gate - máš nějakou zajímavost teda? Něco co by se hodilo na téma klubu a máš pocit, že "nikdo-o-tom-vlastně-neví-jenom-já-jo"?

Vyzývám tě, abys jí napsal pomocí šablony tady.
    GAF
    GAF --- ---

Kolik znám her, ve kterých jsem přišel sám nebo s pomocí na něco výjimečného?

29 hlasy od 29 respondentů

GAF
      GAF --- ---
      PANKAAC: souhlasím, toto je rada nad zlato a sůl :D
      PANKAAC
      PANKAAC --- ---
      ZYNXUVY: a když to furt nejde,tak si mlátil moc málo! :)
      ZYNXUVY
      ZYNXUVY --- ---
      STEAM - vychytávka Když jsou přetížený servry a nemůžete nainstalovat nebo spustit hru, změňte region v nastavení nebo smažte steam.dll ze steam složky.
      GAF
      GAF --- ---
      DRAGON AGE - ALL - exploit: pomocí vytváření Potent Lyrium Potion se dá vydělat neomezené množství peněz - je to asi jediný způsob ve hře (...ostatní lektvary stojí při prodeji míň něž za kolik do nich investoval hráč peněz při výrobě. Přesný návod tady: http://dragonage.wikia.com/wiki/Money_making_guide
      GAF
      GAF --- ---
      EYE OF THE BEHOLDER II - PC - důležitá rada: Pokud chcete, aby vám chodily postavy na modernějších počítačích normálně a nezasekávaly se vám klávesy pro otáčení klidně i po třetím zmačknutí, tak je třeba několikrát po sobě ve hře zmačknout Numlock. Jo fakt, věřte tomu, několikrát jsem to tak odzkoušel, je to známý "bug" :D
      GAF
      GAF --- ---
      ZYNXUVY: :D gj! Mimochodem... zkusil jsem to na střední škole s procesorem AMD, když jsem se jal dokazovat, že je mi všechno jedno. Bylo to to druhý, to kladivo.
      ZYNXUVY
      ZYNXUVY --- ---
      Já jsem přišel na zajímavej trik jak udělat každou nudnou hru oživit, buďto dejte ALT+F4 nebo vezměte kladivo a bouchejte do počítače dokud obrazovka nezčerná...a nudná hra je pryč :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam