• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Tekken 6 - PS3/360 - TIP :

Jak jednoduše zabít Nancy-MI847J ?

1) Zvol si Devil Jina
    2) Neustále opakuj ← + X ( dozadu + levej kop )
    3) ??????????
    4) Flawless Victory ;)

GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: jo, to je dost možný. Tak holt bude tenhle klub spíš možná jako pocta starým a čas od času opakovaným pařbám.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BLOODRAT: spíš už sou hry tak easy že žádnejch vychytávek neni potřeba, tim pádem je ani nikdo nehledá ... jen u grindovaček se občas nějakej tip hodí :)
    GAF
    GAF --- ---
    Morrowind - PC - exploit: Někde kousek za prvním městem je jeskyně, kde se nachází na vrcholku masivního stalagmitu uvnitř jeskyně, stalagmitu, který je spirálovitě obtočený stoupající cestičkou Ascended Sleeper. Fakt, takhle blízko a hned takováhle hrozná potvora. Mně se podařilo nějakým záhadným způsobem s asi dvěstě šípy vylézt do rozsochy, kam nedosáhnul, ale já ho viděl a upižlat ho po pár zdravích k smrti. Vypadla z něho kápě +40 instant HP nebo tak nějak. No prostě to znamenalo, že cokoliv vás zasáhlo, máte okamžitě +40 hp zpátky. Ne jakože heal, jakože hned. A když nedostanete smrtelnou ránu za všechny hp najednou, jste prakticky nesmrtelní už do konce hry. Takových příšer, co by vás sejmulo fakt jednou ranou je tak málo, že snad ani nejsou.

...a taky že jsem byl. Asi v polovině hry mě to pak přestalo bavit a pohodil jsem kápi někde na zem a už ji nikdy nenašel.
    GAF
    GAF --- ---
    BLOODRAT: no, to máš docela pravdu. Ale to jsi mi něco připomněl.
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: DARK CHRONICLE - PS2 - vychytávka:

prosimtě používej to. Jedná se o to, že kdyby měl klub sloužit dalším účelům, tak filtrování je jedna z těch důležitějších věcí a to se děje podle šablon víšjak...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    EZEE: Ale jo jsou tam implantovaný:o) Jen si takový věci jako nesmrtelnost nebo kompletní mapu zapínáš rovnou v hlavním menu, ne nějakým složitým kódem.
    EZEE
    EZEE --- ---
    GTA III

Strilejte sniperkou do mesice a on se zvetsi a zmensi. Ted nevim jestli to bylo i u jinych GTA
    EZEE
    EZEE --- ---
    BLOODRAT: pac tam ani moc nejsou..:)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Zajímavý, že si každej vzpomene jen na starší hry. V novějších už vychytávek holt není potřeba...
    GAF
    GAF --- ---
    BATEAU: taky slušný teda.
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    GAF: ROFL .. :D

ale pripomelo me to mechwarriora:

Mechwarrior - PC - vychytávka: strilejte cizi mechy do nohou. kdyz ustrelite jednu, prestane behat. kdyz ustrelite druhou, vybouchne (nejspis nechteli autori resit animace a bojeschcopnost mecha bez nohou).
    GAF
    GAF --- ---
    jáádytáádydáááty dááááá :D :D :D
    GAF
    GAF --- ---
    Střílečka - PC - vychytávka: dávejte headshoty.
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: muhehehe
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Hard Corps : Uprising - PSN|XBLA - tip

Tip na imho nejefektivnější grind peněz pro Rising Mode.
    Je potřeba mít : unlocknutou Stage 2 + čim více upgradů na Spread gun tím lépe

Dejte si Stage 2 a ničte všechno co se hejbe... Stage 2 je unikátní díky zničitelnejm porostům, jak na stromech tak na zemi a za ničení se zvyšuje multiplier, stejně jako za zabíjení nepřátel. Pokud hráč sestřeluje opravdu všechno a neumírá, dá se k bossovi dojít s 20+ multiplierem čímž se dá získat až 4M za jedno proběhnutí... dá se tak lehce a rychle nagrindovat finance na upgrady potřebné k dalšímu progressu.
    GAF
    GAF --- ---
    Hele lidi napište taky někdo něco. Jsem si jistej, že na podobný nápady jste každej už přišli. A možná hodně krát. Podělte se se svýma perlama. Docela o to stojím. (a ostatní možná taky)
    GAF
    GAF --- ---
    Eschalon - PC - vychytávka:

Podobná rada: pokud chcete utéct monstrům, choďte cikcakem. Monstra občas jakoby vynechají jeden tah. Ale není to bug, nejspíš prostě jejich "přemýšlení" - některá monstra vynechávají i víc, ale naprostou většinou alespoň jedno políčko.
    GAF
    GAF --- ---
    Dungeons of Dredmore - PC - exploit:

Jestli chcete obejít tahový způsob hry, (například s 5 hp a čtyřim monstry kolem) klikejte myší hodně rychle na místo kam se chcete dostat (ideálně v jednom směru). Sice Vám nebude přibývat život, ale utečete monstrům a picky zlata a krystalů atp se ale konají. Asi to ta hra prostě pak nějak nestíhá vyhodnotit.
    GAF
    GAF --- ---
    wickeeeed
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam