• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak s tím Armageddonem nehnu, to jsem zkoušel několikrát be zakéhokoliv pokrou. A nevíš, prosím Tě, jak jsem se ptal na pokračování toho Time Shiftu, abych mohl hrát alespoň něco? Děkuji,
    GAF
    GAF --- ---
    MALY_BOBIK: jj a tos jeste neslysel ten zvuk narko-zvraceni-prdeni co vydava, kdyz zacnes strilet. Mimochodem ta zbran ma hodne streliva na pomery ostatnich a je velice ucinna na pomery ostatnich.

Proste dojedes hru a muze se jit jeste jednou takhle "bavit" - navic hra obsahuje nektery dalsi prvky navic, ale uz si nepamatuju jaky.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    GAF: coto ma proboha za zbran ? ten jednorozec kterej strili duhu z prdele ? OLOLOL
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: v pořádku, rád poradím. Ale je fakt, že tady moc nevím - prošel jsem to asi stejně bez potíží jak ten člověk ve videu. Možná máš fakt nějaký bug :(

Co se týče toho patche: http://www.redfaction.com/content/2nd-pc-patch-release-manual-patch-instructions

PS: toho duhového jednorožce (kozla) dostane člověk po dohrání hry jako bonusovou zbraň (a fakt stojí za to). Ale ty drápy by se měly nechat zničit čímkoliv - zkus prostě třeba pušku nebo raketomet nebo pistole (ale ne tu magnet gun, tou to nejde tak jednoduše...).

RCROW
    RCROW --- ---
    RCROW:Tak bohužel, hrál jsem to znuvu a pořád nemůžu 2 ty "drápy" zničit, tím se mi neotvírá ta modře zamřížovaná branka a tím nemůžu dál. Díval jsem se znovu na to video, co jsi mi poslal, tak tam ten maník má zbraň, kterou já nemám vůbec v nabídce, vypadá to jako nějaký kozel, který prdí a tím se střílí. To nemám k dispozici. Mám samozřejmě koupenou krabicovou verzi, ale jen bych se rád dozvěděl, jestli na tu hru nejsou nějaké patche, třeba by se to tím odstranilo. Mrzí mě to. Nemůžu nic hrát, ani Time Shift a ani toho blbého Duke Nukem Forever. Tak se nezlob, že tě obtěžuji. S pozdravem rcrow.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF:
    Zkusím, jak mi radíš a podám zprávu.Děkuji za ochotnou pomoc.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: hmm, tady je něco fakt špatně, zdá se mi. Jakože obyčejně bys měl být schopný je rozstřílet. Objevujou se v průběhu hry spoustukrát a vždycky jsou tam "od toho, aby je někdo rozstřílel :D"

Zkus nahrát předchozí checkpoint a jet to znova.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF:
    Ano, tak to jsi vystihl přesně ten problematický úsek. Vše jsem dělal, jako je na tom videu ( mezi 3. minutou a koncemvidea) jen ty zelené drápy jsem nedokázal zabíjet, jak seto daří zabíjet na tom videu. Zabil jsem jen jeden dráp - ten úplně vlevo a na ostatní jsem vystřílel, co bylo kolem dokola všechno střelivo i co brala magnetická puška, ale ty potvory nic. Jedna po mě střílela ty zelené koule a ta úplně vpravo ta nestřílela, ale svítila zeleně jako ty ostatní. To vypadá na chybu hry, že?
    GAF
    GAF --- ---
    Kdyžtak se podívej na tohle video:

Red Faction Armageddon Walkthrough - Part 30 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=wn22wATnwIM&feature=player_embedded

A jestli ti to rovnou nepomůže, tak mi řekni v kterém času je ten "problém"
    GAF
    GAF --- ---
    A jestli to dobře chápu, tak ty šestiúhelníky se mají taky vystřílet.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: ty velké "drápy" co rostou ze země jsou položivé věci a zesilňují příšery. Normálně je potřeba je ustřílet. Ne magnetem teda, ale něčim co má normální dmg. Assault, pistole, elektřina atp... A clear area se podaří, až když budou mrtvé i příšery i tyhle drápy.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF:
    Tak bohužel to nefunguje. Prošel jsem tyto chechpointy: Find the Lab- bez problémů. Retrieve the Chip- to jsem se ještě k chipu ani nedostal a přišel pokyn: Clear teh Area a tam je ten problém. Přede mnou modře, takovými šestiúhelníky zamřížované dva vstupy- nižší stavba a za ní nahoře "drápy" co střílí zelené koule. Magnetickou puškou jsem jednu z nich zabil,tu vlevo a zůstala tam po ní jeskyně, ale do ní nelze vstoupit a v pravo zase nějaké drápy přibily. Všechno magnetické jsem na ně vystřílel, ale nic. Ta finta bude v něčem jiném. Trápí mě, že nemůžu dál.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: ahoj, mimochodem defakto kvůli tobě jsem Armageddon začal hrát a můžu říct, že je to výtečná střílečka. Takže děkuju. A mimochodem hru jsem dohrál, ale na tuhle potíž si nepamatuju. K chipu jsem se dostal normálně ...byl prostě na na lokaci, kam se dá normálně dojít myslim (ale dost hodně člověk musí střílet, a pořádně se snažit, to jo :D) ...Mason ho sebere v rámci dema Zkoušel si používat i magnetickou pušku a strhat mříže na zem nebo strhat ty drápaté potvory? Případně naopak na ně tou magnetickou puškou naházet nějaké věci aby je to zabilo.

Kdyby ti to nepomohlo, zkus ještě zmačknout tabulátor nebo co máš za klávesu, která ukazuje směr k momentálnímu části mise. Kdyby ani to, dej vědět, někde to vygooglim, jsem v práci, teď nemůžu.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Red Faction Armageddon-PC
    Jsem v jeskyni, kde mám vzít chip. K němu se ale nemůžu dostat, protože cesta je zavřena modrými mřížemi, které nevím jak otevřít. U stropu z každé strany visí nějaké drápaté obludy, které nejsem schopen dostupnými zbraněmi sestřelit. Co mám dělat. děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    Red Faction-Armageddon-PC
    Děkuji, rada byla správná, je nutné střílet na transformátory, které jsou umístěny ve dvojicích pod stropem jeskyně a vozík netvorovi ujede.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: má se střílet na jiskřivé generátory na střeše (stropě?), které budou zpomalovat toho mantise. Jinak on sám je nesmrtelný. A prý se nemusíš bát střílet o sto šest, protože v téhle fázi je neomezené střelivo. btw doporučuje se vybrat si dalekonosné zbraně pro tuhle misi.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Red Faction-Armageddon-PC žádost o radu
    Jsem zřejmě v závěru této hry a po videu jsem se ocitnul v nějakém důlním vozíku, který se mnou ujíždí a přde mnou je obrovský pavouk, který, ať na něho střílím jak chci, mě v tom vozíku klepetem zabije. Prosím o radu, jak tuto situaci vyřešit.Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    Time Shift- PC žádost o radu
    Jsem u nějakého jakoby vesmírného člunu, přede mnou je nějaká startovací dráha končící hlubokou propastí. Na startovací dráze je domeček s vypínačem. Do vesmírného člunu se dostanu, ale odstartovat se to nějak nedá. I když zastavím čas, tak v žádném případě to od domečku do člunu nestíhám. Prosím o radu, jak dále postupovat.Děkuji
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: 69... a hraješ Time-shift. (u tykání teda už s dovolením zůstanu...) Respekt tobě, Vážený pane!
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NYX.cz - browser - TIP:
    RCROW:

co chceš mít tučně ohraničíš tzv. tagy... <b> tam kde bude tučné písmo začínat a pak </b> tam kde bude formát končit...

čili když napíšeš: <b>toto bude napsáno tučně</b> ale tohle už ne

a pak odešleš tak se napíše : toto bude napsáno tučně ale tohle už ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam