• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    RCROW: v jdenice ti nezbylo nic jineho nez zdrhat
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nějaký mrtvý tady......
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead Space 2
    Tak jsem hru nainstaloval. Jenže hned v samém úvodu běžím, ruce svázané jako ve svěrací kazajce a nemůžu se a nemám čím se bránit. Tak mě doběhnou po několika vteřinách nestvůry, které mě uklovají. Hrál jste to již někdo? Co mám dělat? Děkuji za ochotu mi pomoci
    RCROW
    RCROW --- ---
    LOPIK:
    Příteli, děkuji za radu ohledně videového průvodce hry time shift, kterou jsem díky tomu dohrál. Ještě kdybys mi poradil, mám problémy ve hře duke Nukem Forever ( část HIVE), kdybys mě navedl na něco podobného i pro tuto hru. Zkoušel jsem You tube, pár možností to nabízelo, ale pořád se to natahovalo a nic, takže to je asi nefunkční, Ty budeš o nějaké funkční adrese určitě vědět. Uctivě děkuji.rcrow
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji ti i za Time Shift, již jsem to rozhýbal z té startovací drány, moc děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: muhehehe. No tak mám už něco nahráno a trik: Při bugu je potřeba nahrát celou instanci znova a ne jenom save v ní patří k těm docela častým no...

Nějak mi je divný, že jsem si na to nevzpomně sám od sebe teda.... o.O

A rádo se stalo.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Milý příteli, tak tvoje rada, co se týká Red Faction Armageddon se ukázala stoprocentně správná, vrátil jsem se několi epizod zpátky a když jsem se dostal k těm drápům, tak již zaměřovače červenaly na každý dráp a všechny jsem je mohl zničit a tak jsem mohl pokračovat dál. Děkuji, uctivě smekám klobouk za tvůj zájem
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: sem čekal kterej zevlák se ozve :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: za litr budu klidne tvuj osobni walktrough :D za 2 ti hru dohraju pred tvyma vlastnima ocima! :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: ježiš nenabízej peníze za takový ptákoviny :) když si nevíš rady a chceš se nechat podat tak jdi na youtube.com, do vyhledávání napiš "[název hry] walktrough" a podle obrázků nebo odhadu odehranýho času si najdeš ve videích kde ti někdo ukáže co a jak :) litra si radši schovej na další pařbu :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: !!!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Timeshift - Walkthrough - Mission 14 - Test Labs [1/2] Video – 5min.com
    http://www.5min.com/Video/Timeshift---Walkthrough---Mission-14---Test-Labs-12-82679501
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RCROW: Tady si to najdi v related, 1000 Kč nechci :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    RCROW: Vypisuji odměnu 1.000 Kč pro toho, kdo mi úspěšně zjistí, jak pokračovat ve hře Time shift ( jsem zaseklý u nějaké startovací- rozjezdové- dráhy, kde je domeček s vypinačem a nějaký koráb, co se zvedá pár centimetrů a zase klesá). Pokud se najde vážný uchazeč, zkusím mu to popsat třeba ještě podrobněji
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Moc ti děkuji za radu, hned to zkusím a dám zprávu. Děkuji
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Našel jsem na netu otázku někoho, kdo má stejnou potíž jako ty. Vyřešil jí tak, že nestačilo restartovat misi, ale musel nahrát save z předchozí mise ještě. Takže to byl fakt bug.
    RCROW
    RCROW --- ---
    EZEE: Time shift je výborná hra, je i dosti těžká. Teď jsem skončil na takovém startovacím molu nějakého raketoplánu a nevím jak dál. Potřeboval bych poradit.
    EZEE
    EZEE --- ---
    takze Timeshift dobra hra jo? Mam ji tu od kamose pujcenou ale jeste jsem to nenainstalvoal
    GAF: Tribes nejlepsiiiiiiiiiiii v ty dobe jako!
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: Jericho mě taky bavilo... mám teda menší úchylku na béčkový fps hry, takže to bude tim... škoda toho konceptu... kdyby se toho chytlo nějaký lepší studio a trouflo si na coop mp, bylo by to ultra dobrý :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Timeshift2 ještě není, zdá se. Dobrý střílečky jsou:

Section 8
    Tribes 2: Vengeance (je už postarší, ale zase vynikající)
    Bioshock I, II (ty už budou i ve slevě, jestli jsi je nehrál a přijde ti k chuti navíc něco RPG prvků, jdi do nich)
    Dead Space I, II - horror FPS zase střihnutý RPG, vynikající
    The Chronicles of Riddick oba díly (trochu už něco jinýho, ale pořád ještě jakžtakž střílečka)
    Crysis
    Far Cry
    Clive Barker's Jericho (názory na ní se liší, mně teda ale přišla naprosto úžasná)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam