• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    v tom seznamu nejake hry chybi.
    a btw: na lame verzi eyefinity hra vubec nemusi nic specialniho podporovat. staci, aby bylo mozne hre nastavit rozliseni 3 monitoru (treba neco jako 4800:900) a zbytek muze poresit system. mozna to nebude vypadat pekne s stretchlymi okraji a bude zmrsene fovko, ale pro vetsinu akcnich her hrace stejne zajima, co se deje uprostred, postranni monitory supluji jen neostre periferni videni ...
    GAF
    GAF --- ---
    ...asi by to chtělo někoho, kdo do toho vnese ještě víc světla teda.
    GAF
    GAF --- ---
    No tak vážení, jestli jsem to dobře pochopil, tak stačí, aby hra měla native surround support, který má kde která a jde to. Což je značnej rozdíl, od toho co jsme si tu mysleli :) defakto s Eye Finity teda funguje "kde co až všechno" ? Viz:

Eyefinity & Surround Games List | WSGF
    http://www.wsgf.org/mgl/ef_s/

Případně ještě toto, už jistější a stále překvapivé:

AMD Eyefinity Validated and Ready Software
    http://support.amd.com/us/eyefinity/Pages/eyefinity-software.aspx
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BATEAU: tak to samy bylo svyho casu VFX, hlavne epileptici si asi moc nezahrajou, a idealne to chce jeste tu klec s vsesmerovym behacim pasem.. sice ze zacatku bude clovek pada asi este vic, ale pak kdyz si to vychyta... viz. http://www.youtube.com/watch?v=qpHWJMytx5I
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BATEAU: jojo, mozek to dobře mate, lidi u toho docela padaj, ale prej de jen o zvyk :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SHARINGAN: oculus je zvlastni. funguje perfektne, ta iluze je proste dokonala.
    ale uz vic lidi mi reklo, ze je z toho na zvraceni - prave proto, ze je tak dokonala iluze okoli, je docela citit, ze chybi pocit samotneho pohybu ...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    imo zbytečná investice... dneska už bych radši investoval do Oculusa, což bude levnější a lepší požitek :) teda až vyjde consumer verze... myslim si že do budoucna to bude podporovat dost her...
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: jasný, klídek a děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: ne, já to tedy nedoporučuji. Má to málo her právě, jak tady říkají lidi. Ono jde o to, aby to podporovaly ty hry samotné. Jinak je to, že to umí počítačová karta nanic...

Tak snad jestli chceš do budoucna. Podívám se ti, které hry to podporují, ať máme víc jasno, teď ale musím pracovat.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: ahoj, teď nevím co máš na mysli. Protože na tebe vždycky dám, co si o tom myslíš? Mám do ho jít?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    RCROW: jmenuje se to Eyefinity. existuji ruzne implementace a ruzne hry to podporuji ruzne (ne)dobre. alep okud je to udelane dobre, je to super.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RCROW: vem si že 3*30" máš 12milionů bodů a to už je záhul na grafiku - třeba tady je tabulka crysis3 na 3* full hd monitoru - coz je polovicní pocet bodu, takze vysledny vykon muze byt polovicni nebo mensi proti ty tabulce:

zkusil bych se možná poptat tady [ GPUpedia (mně v něm taky temně hučí :) ], ale na netu uřičtě najdeš triple display testy výkonosti
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to je myslím to Finity či ne?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: podporuje to velmi málo her, za mě palec dolu :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Chtěl jsem se ještě zeptat na toto: známý mi říkal, že byl v Brně na nějaké výstavě her a že tam hrál s tou novou kartou Titan 6G hry na třech minitorech, tedy jednu hru, ale že se to nějak roztáhlo, že jeden monitor měl před sebou a z každého boku jeden a že to bylo úžasné. Potřebuji si tuto informaci u vás zde ověřit, abych měl jistotu, že když si ji koupím + 2 x 30" monitory, tak, že to bude pískat to, co si od toho slibuji.Jaký je Váš názor pánové?
    RCROW
    RCROW --- ---
    PETGRIDUS: Moc děkuji, opravdu.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pánové jsem Vá velmi vděčen za cenné rady pro prodíráním se ostrova hry FC3.Jen, kdyby někdo měl ještě odkaz na video Walktrough toto hrou, tak to by mě pomohlo.Děkuji.rcrow
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    RCROW: double click na ikonu dobyte "kanci farmy" ;)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RCROW: to ti ukazuje na mape kam mas jet, quicktravel mám takovej pocit se odemkne až po tý první misi, ale už je to nějakej pátek, najdi si kdyžtak na youtube farcry3 walkthrought part 1 a tam uvidis
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam