• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: aktualizoval jsi ten ovladac graficke karty?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Přátelé, dnes jsem si koupil ( poctivě za 1.049 Kč) a i začal hrát hru Call of Duty-Ghosts. Grafickou kartu mám N vidia GTX 590. rozlišení jsem měl na 2560, jak to mám i u ostatních her. Hned jak jsem začal hrát,tak bylo patrné, že není něco v pořádku. Zbraň, kterou jsem držel, ale např., i řemínek od hodinek se pořád při hraní klepaly, to je nepříjemné, nedá se to hrát, tak jsem snížil rozlišení z 2560 až na nějakých 1900, je to o trošku lepší, ale pořád se to klepe. Krajina ta se neklepe, jen zbraň a ten pitomý kovový pásek hodinek. Co doporučujete udělat, aby to přestalo? Děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dnes jsem si koupil a nainstaloval Battlefield 4. Na průvodní obrazovce mi to také napsalo, že bych měl updatovat ovladače své grafické karty. Mám v PC N Vidia GTX 590. Jak mám postupovat? Prosím podrobně.Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za radu, povedlo se, byla to vlastně také závěrečná scéna celé té hry. Moc děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za radu, hned večer to zkusím, podám zprávu.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: pokud se ti objeví symbol myši, tak by tam mělo být jedno z tlačítek vybarvené a to máš právě stisknout... koukal jsem na youtube a v tomhle QTE souboji hráč používal jen mezerník, Éčko a levý myšítko... takže tak :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: je možné, že to ukazuje klávesu "e" ?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dostal jsem se zase na chvíli k nedohrané hře Battlefield 3 a hraji level s názvem Zhouba. Myslím, že je to až k samému konci toho levelu, kdy dojde k osobnímu souboji mě a mého spolubojovníka u dvou osobních aut, hlavní nepřítel zastřelí spolubojovníka na kapotě auta a jde na mě. Mezerníkem mu odkloním pistoli, ale pak pokaždé s ním prohraju pěstní souboj a on mě zašlápne a je se mnou konec. Nevím, co mačkat při tom souboji, ukáže se mi tam jako nápověda celá červená myš, ale ať na ni mačkám co mačkám, nevím přesně co mám mačkat a pokaždé je to můj konec. Prosím o radu jak a co mám při tomto souboji provádět. Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Děkuji, hned se na to podívám
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW:

► CZ Let's Play | Splinter Cell : Blacklist | #1 | "Hodinový otvírák" [HD] [PC] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sFNwcDJ-EVI
    RCROW
    RCROW --- ---
    Ano, blacklist.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Prosím na link na nějakého videoprůvodce pro hru Splinter Cell.Děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    Rádo se stalo :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Moc děkuji, jsi, jako vždy, super.R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW:

1) ojnice
    2) kolo nalevo od ní (tedy z pohledu toho kdo se dívá nalevo)
    3) věž poté svítí oslňujícím reflektorem, střílet do něj.

Metro: Last Light Tank Battle - *SPOILERS* - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=4cjlpZZpyos
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dokončuji hru Metro-Last Light a teď bojuji- už až skoro v závěru hry s tankem na kolejišti. Rozstřelil jsem poháněcí ojnici a vlak je znehybněn, ale teď nevím, jak dál tank zneškodnit- tedy přesně kam střílet, aby tank skončil. Jestli mi někdo poradíte, budu vděčný.
    GAF
    GAF --- ---
    KEJML: Díkes.
    KEJML
    KEJML --- ---
    GAF: Zkus se zeptat zde, mnozí tam mají o indie scéně přehled: [ indie hry - hrajeme levně a hlavně originálně [Kickstarter powered] ]
    GAF
    GAF --- ---
    LOPIK: jo vidiš to, dík. Zapomněl jsem říct, že to je moderní. Možná to je tak rok, co vydávali to demo, že bude i celá hra.

A odvažuju se tvrdit, že koncept byl trochu jinej než u Loomu, protože bych si na Loom určitě vzpomněl přitom. A u tohohle ne. Možná i trochu kecam, protože si nepamatuju přesně :( Hlavně tam šlo o tóny a atmosféru, co by se dala krájet, a nějací mysteriozní hluboce duševní tvorové a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam