• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    Chtěl bych se ještě zeptat na toto: Můj stávající monitor W3000H má rozlišení 2560x1600 a ty dva nové, co zamýšlím koupit tedy LG29EA93-P mají rozlišení 2560x1080, tedy trošku jiné. Dosud jsem slyšel,že rozlišení všech tří monitorů musí být totožné. Tak se ptám, je ten rozdíl mezi 1650a 1080 nějak zásadní? Byl by to důvod tyto dva monitory nekupovat a hledat prodejce, který mi nabídne monitory výhradně s rozlišením 2560x1600? Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    WIZZIAN: Nic speciálního, běžné hry, jen si myslím, že to může být o mnoho efektivnější než na jeden monitor, je to takový, abych řekl, pokus. Proč jenom dva , ten správný efekt se, alespoň si to to myslím, dosáhne ž při použití tří monitorů, jeden vepředu a z každé strany další. Možná je to blbost, no uvidí se.
    WIZZIAN
    WIZZIAN --- ---
    RCROW: Co na tom planujes hrat? Nejake speci simulatory?
    RCROW
    RCROW --- ---
    D1RABBIT: Tak teď už jsem našel monitor LG 29EA93-P, který se dá koupit za 12.542, takže budu muset koupit 2 kusy těchto monitorů jeden už vlastně mám W3000H, ten stál před pár lety těch 30.000,takže už to tak drahé nebude. snad ten efekt bude nakonec stát za ty peníze, snad...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RCROW: Chces stejne monitory uz jen kuli stejnemu podani barev.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RCROW: aby ti to fungovalo dobře, musíš mít tři stejné monitory - nejsem si jistý, jak by ta karta reagovala, kdyby měla přepočítávat pro každý monitor kromě obrazu ještě jeho upscale nebo downscale - spíš by se ti to softwarově srovnalo na ty s menším rozlišením, takže by to vypadalo extra hnusně. Což by za tu investici bylo asi škoda
    RCROW
    RCROW --- ---
    Protože začínám shánět ještě další 2 vhodné monitory k tomu, abych mohl hrát hry na třech monitorech současně, tak se chci zeptat: Ten stávající monitor co teď mám je LG W3000H s rozlišením 2560x1600, jeho cena byla kolem 30.000 Kč. Musí ty dva nové, co teď sháním mít taky takové rozlišení- ty ceny jsou pořád stejné kolem 30.000 Kč, což se mi zdá neúměrně moc. Kdybych koupil taky tedy zase LG, ale s nějakým menším rozlišením, bylo by to nějak- tedy nějak skutečně znát při hraní? Levnějších 30" monitorů v ceně také, 10.000 Kč je dosti, ale nevím, aby to pak nějak nebyl hrozný pohled. Na jaké rozlišení bych měl jít a podle toho monitor vybírat? Prosím, sdělte mi někdo na to svůj názor.Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    Jasný, děkuji za ochotu.R
    GAF
    GAF --- ---
    A až budeš kupovat Ty kabely a monitory, tak si nejlépe nechat ještě poradit od prodejce. Uděláš jim dobrý obchod svojí koupí, tak ať se hezky snaží Ti poradit nebo zjistit co potřebuješ vědět! :D
    GAF
    GAF --- ---
    Aha, tak v pořádku - Titan to už umí.

- Pokuď chceš zapojit surround (tj. pouze tři monitory vedle sebe, aby zobrazovaly větší výřez obrazu) tak můžeš zapojovat kabely do jakýchkoliv zdířek. A pokuď budeš chtít 3D surround (tj. to samé, ale s podporou 3D zobrazení jako v kině, při kterém stejně jako v kině budeš potřebovat i ty brýle) tak je to poněkud složitější a musí se používat Display Port.

- Každopádně prý je nutné mít 3 stejné monitory
    - Je důležité, aby ty monitory měly koncovky kabelů, totožné s těmi, co jsou na kartě. Ale moderní monitory už mívají uplně všechny. Pro jistotu a lepší budoucí konfiguraci je lepší, aby monitor měl všechny tři, tj DVI, HDMI a Displayport.
    GAF
    GAF --- ---
    A sakra... je docela možné, že to jedna karta neumí a musel by jsi mít dvě zapojené ve SLI. Jdu to zjistit.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: myslím, že docela slušně to popisují tu:

Hrajeme na třech monitorech — test nVidia Surround
    http://pctuning.tyden.cz/...cke-karty/23437-hrajeme-na-trech-monitorech-test-nvidia-surround?start=2

Držím palce, dej vědět nebo vyfoť, jak hraješ :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak, jestli bych mohl opět poprosit o to jak si zařídit hraní her s použitím 3 ks monitorů, ti bych rád věděl.Děkuji
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: tjn. Já to pak smazal, protože on si ji pořídil sám. Ale tak ať nemluvím za RCROWa...
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Překvapivě ta nová karta má menší spotřebu, než měla ta původní 590,ta brala 350W takže zdroj, myslím, že mám 750 W, jsem neměnil a ta karta je i menší rozměrově, to jak asi jde ten pokrok
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Hrál jsem Call of Duty a kmitaly tam textury, myslím, že jsem o tom zde taky psal, nepomohly žádné aktualizace ovladačů a ejhle s tou novou kartou je problém zcela odstraněn. Takže ta hra už asi potřebovala něco víc než tu moji GTX590, kterou jsem ani ne před 2 roky kupoval za 16.000, no jde to rychle dopředu, tu jsem teď dal zadarmo jednomu co mi občas s PC pomáhá, no co s tím dnes,že? A když chceš, jak-takž držet krok, tak to stojí peníze, to je jasné. Hezký den
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: když nechceš nic řikat tak nic neřikej... a jestli mu nechceš poradit, tak taky nic neřikej... díky
    GAF
    GAF --- ---
    Tak to je tahle karta. No týjo...

A jinak já jenom vím, že některý hry ty tři monnitory podporují přímo a u některých se to "jenom simuluje". Ostatně, ale jednou jsme o tom už tady mluvili, žejo?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Udělal jsem si radost a koupil jsem si gr kartu Asus GTX Titan. cílem je hrát hru současně na třech monitorech. Jeden vpředu a po každé straně další. Máte s tím někdo nějaké konkrétní zkušenosti? Co budu k tomu ještě- samozřejmě, kromě těch 2 dalších monitorů potřebovat a jak se to pak zapojí. Děkuji všem, kteří mi pomohou ( je nutné mi to vysvětlit,stejně jako pro lamu)
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Děkuji, tak nějak jsem si to myslel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam