• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Překvapivě ta nová karta má menší spotřebu, než měla ta původní 590,ta brala 350W takže zdroj, myslím, že mám 750 W, jsem neměnil a ta karta je i menší rozměrově, to jak asi jde ten pokrok
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Hrál jsem Call of Duty a kmitaly tam textury, myslím, že jsem o tom zde taky psal, nepomohly žádné aktualizace ovladačů a ejhle s tou novou kartou je problém zcela odstraněn. Takže ta hra už asi potřebovala něco víc než tu moji GTX590, kterou jsem ani ne před 2 roky kupoval za 16.000, no jde to rychle dopředu, tu jsem teď dal zadarmo jednomu co mi občas s PC pomáhá, no co s tím dnes,že? A když chceš, jak-takž držet krok, tak to stojí peníze, to je jasné. Hezký den
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: když nechceš nic řikat tak nic neřikej... a jestli mu nechceš poradit, tak taky nic neřikej... díky
    GAF
    GAF --- ---
    Tak to je tahle karta. No týjo...

A jinak já jenom vím, že některý hry ty tři monnitory podporují přímo a u některých se to "jenom simuluje". Ostatně, ale jednou jsme o tom už tady mluvili, žejo?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Udělal jsem si radost a koupil jsem si gr kartu Asus GTX Titan. cílem je hrát hru současně na třech monitorech. Jeden vpředu a po každé straně další. Máte s tím někdo nějaké konkrétní zkušenosti? Co budu k tomu ještě- samozřejmě, kromě těch 2 dalších monitorů potřebovat a jak se to pak zapojí. Děkuji všem, kteří mi pomohou ( je nutné mi to vysvětlit,stejně jako pro lamu)
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Děkuji, tak nějak jsem si to myslel.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Nevíš, prosím Tě, jestli hra Call of Duty Ghosts končí tou scénou jak jeden vojýk vytáhne druhého z potopeného vlaku leží na pláži a nějaké rakety ničí loďstvo? Ono se mi ukázala zase tiráž hry, ale, když se podívám na Steam, tak ještě by to dohráno být nemělo, tak jsem z toho janek. ty mě určitě dobře poradíš. Děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak už jsem v té hře pokročil, takže to kmitání textur nezmizelo, to se muselo nahrávat něco jiného. R
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: ano, přes Steam, myslím, že mi někdo říkal, že legálně to ani jinak nejde, ale to já nedovedu posoudit. Uvidím, až se dostanu dál.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: spouštíš to přes službu Steam? Jinak máš pravdu, tohleto bývá patch.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Teď při spuštění hry CoD proběhlo nějaké dlouhé nahrávání, nevím co to bylo, trvalo to asi 3 minuty, možná, že to byl ten patch. Zatím jsem to nemohl vyzkoušet, protože jsem ve vrtulníku a tam se ta chyba neprojevovala. Dám zprávu, jak se dostanu dál.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: jo, ale tomu typovi to pomohlo, i kdyz mel jenom jednu.

RCROW: sam nevim asi v tech hrach. Vite nekdo? Nemam nVidii...
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak jsem otevřel tu kartu N-videa a mám tam 4 možné sloupce: Hry, Ovladače, Můj stroj a Předvolby. v kterém sloupci by měl být ten multi-gpu? A mám to opravdu vypnout? ( až to najdu tedy), nebo se na to vykašlat, abych neohrozil další hry.
    GAF
    GAF --- ---
    :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: boha to je posraná hra
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pánové, děkuji uctivě, že se jaksi "mou" problematikou zabýváte.
    GAF
    GAF --- ---
    Je dost možné, podle toho co jsem vyčetl nejčastěji z fór, že tohle problikávání způsobuje v tandemu špatně postavený driver zároveň s podporou pro sli / crossfire atp... takže tím by se také potvrzovalo, že softwarové nebo hardwarové odstranění režimu dvou karet najednou pomáhá.

Nvidi a Activision o problému už prý ví a řeší ho.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Tak já to neumím odborně popsat, určitě o tom víš 100x víc než já.
    RCROW
    RCROW --- ---
    N vidia panel mám na liště a otevřít ho dovedu. Podívám se jestli tam najdu to multi-gpu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam